Počinje nova školska godina: Što sve trebate znati o osiguranju od nezgode za učenike i studente

 

Osiguranje koje čuva ono najvrijednije

Jeste li već osigurali svoje školarce, učenike i studente? Osiguranje od nezgode već uobičajeno se smatra važnim pratiteljem djece i mladih za vrijeme osnovne i srednje škole, ali i fakulteta.

Biti dijete i biti mlad znači biti zaigran, skakati, igrati se i trčati. Brojne aktivnosti su od esencijalne važnosti za djetinjstvo i za upoznavanje svijeta oko sebe. Djetinjstvo obilježavaju i izleti, penjanja na stablo i razne nepodopštine. Ipak, takve aktivnosti nažalost  često donose i veći rizik od brojnih ozljeda, poput prijeloma kostiju i padova.

Upravo zbog navedenog popularno je osiguranje od nezgode za učenike i studente. Osim toga, osiguranje od nezgode vrlo je pristupačno, s cijenama od 20 kn do 243 kn za godišnje osiguranje.

Neka školsko doba zbilja bude najljepše

U ponudi osiguranja učenika i studenata od posljedica nezgode nalaze se dvije vrste paketa osiguranja, prvi paket je namijenjen djeci do 14 godina starosti, a drugi za djecu iznad 14 godina starosti, sve do navršene 26. godine života. Obje vrste paketa sadrže po šest razina pokrića, od A do F. Tako na primjer, paket osiguranja C za djecu ispod 14 godina dolazi uz godišnju premiju od 81 kune, a pokriva: trajni invalidatet do 100 000 kn, 100 % invaliditet do 200 000 kn, dnevnu naknadu za boravak u bolnici od 30 kn, rentu za slučaj nezgode 5 godina uz 50% invaliditet od 500 kn i naknadu za prijelom kostiju uslijed nezgode od 5 000 kn. Saznajte više na poveznici.

osiguranje-nezgoda-djeca-ucenici-studenti-najboljeProvjeri pakete osiguranja od nezgode

Ako želite ugovoriti drugačije svote i rizike od primarnih paketa, možete nas kontaktirati.

Ugovorite osiguranje od nezgode online: jednostavno i sigurno

Osiguranje od nezgode predstavlja minimalno ulaganje koje pomaže ublažiti posljedice nesretnih događaja u životima djece i mladih, tj. školaraca i studenata. S početnom cijenom osnovnih paketa već od 20 kn osiguranje od nezgode je dostupno svima.

Info izračun cijene osiguranja

Štoviše, osiguranje učenika i studenata od posljedice nezgode može se jednostavno i sigurno ugovoriti online na Sava osiguranje webshopu. Isprobajte info izračun i ugovorite osiguranje online.

Ugovori osiguranje online

Neka vaši najmiliji krenu osigurani u novu školsku godinu.

Želite li se dodatno pobrinuti za vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih? Saznajte više i ugovorite osiguranje Najbolji liječnici svijeta, dodatno zdravstveno osiguranje koje pokriva drugo liječničko mišljenje i to najboljih liječnika diljem svijeta te liječenje u najboljih svjetskim centrima do iznosa od čak 2 000 000 EUR. Pročitajte više na našem blogu Nikad sami - dobro je znati.

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.