Zamislite da imate suputnika koji pazi na vas i vaš motor 24 sata dnevno: automatski poziva u pomoć i osigurava od krađe. Ponosno predstavljamo: Vigo osiguranje.


Motori su naša zajednička strast.

Oni nam omogućuju nezaboravan osjećaj slobode, putovanja i avanture. Motori su uzbudljivi i zahtijevaju određenu hrabrost i pokazuju stav prema životu bez kompromisa.

Ipak, vožnja motora nosi više potencijalnih opasnosti od vožnje automobilom, prvenstveno jer je vozač manje zaštićen. Osim toga, drugi sudionici u prometu često ne pridaju dovoljnu pažnju vozačima motora. Budući da brinemo za vas i vaš motor kao nitko do sada, pripremili smo nešto stvarno jedinstveno: Vigo osiguranje.

Vigo osiguranje motora Sava

1. Zamislite da putem mobilne aplikacije imate nadzor nad motorom 24/7?

2. Zamislite da vaš motor sam poziva u pomoć, putem SOS poziva?

3. Zamislite da vaš motor sam javlja ako ga netko ukrade?

4. Zamislite da vam je dostupna analiza i pregled vožnje u svakom trenutku?

Kao što pretpostavljate, sve navedeno je već sada stvarnost.

Sava osiguranje, u suradnji sa start-up poduzećem Movalyse predstavlja prvi telemetrijski produkt - Vigo osiguranje. Vigo osiguranje nije vezano za ostala osiguranja ili datum registracije. Zbog toga ga može koristiti baš svaki motorist. Ako možda sami niste motorist, a netko do koga vam je stalo vozi motor, VIGOBOX može puno toga učitniti za nju ili njega.

Kako točno radi Vigo?

Jednostavno: Vigo osiguranje radi uz pomoć VIGOBOX-a koji se pričvrsti na vaš motor i poveže s aplikacijom na vašem mobilnom telefonu. Od tog trenutka imate potpuni nadzor nad motorom. Vigo je rezultat tehnološkog razvoja, posvećenosti i brizi za dobrobit vozača i motora.

Vigo spašava živote - zatraži ponudu. Cijena? 

VEĆ OD 49 kn* / MJESEČNO

* Promo popust "VIGO" od 30% - od 20.06. do 30.09.2019.

Ovdje možete naručiti Vigo i pročitati više o rizicima, montaži i svemu što je potrebno znati.

Naručite svoj VIGOBOX - zatražite ponudu 

Pobrinite se za sebe i svoj motor uz Vigo osiguranje. Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na besplatnom broju telefona 0800 913 023, na našoj Facebook stranici ili na web-chatu u donjem desnom uglu ove stranice koju upravo čitate. Vigo je vaš najnoviji suputnik koji pazi na vas i vaš motor 24/7.

Nikad sami na cesti uz Sava osiguranje i Vigo.

Pročitajte više