Saznajte više o aktualnim Promo akcijama Sava osiguranja


Nikad sami uz moderno osiguranje

Sava osiguranje moderno je osigurateljno društvo nastalo udruživanjem četiri europska osiguratelja i to nas čini jednom od najvećih financijskih grupacija ovog dijela Europe. Naša krilatica i misao vodilja glasi “Nikad sami” i odražava posvećenost našim klijentima. Trenutno u Republici Hrvatskoj postoji čak četrdeset i pet prodajnih ureda, od Osijeka, Zagreba, Varaždina, Rijeke, Pule do Zadra i Splita. Provjerite kartu mreže poslovnica. Više o svim našim osiguranjima možete saznati u navedenim poslovnicama, ali i upravo ovdje, na našim mrežnim stranicama. Štoviše, možete ugovoriti čak šest vrsta osiguranja online, od osiguranja automobila, motora, putnog osiguranja, osiguranja plovila, imovine i osiguranje od nezgode. Ugovaranje osiguranja online je jednostavno i sigurno.

Kako bismo ponudili dodatnu vrijednost našim klijentima organiziramo Promo akcije određenih osiguranja. Stoga, koje su trenutno aktualne Promo akcije Sava osiguranja i koje prednosti nude? Saznajte u nastavku.

Aktualne Promo akcije Sava osiguranja

1. Motoristi uštedite 15 - 25 %

Uštedite do 25 % na obaveznom osiguranju motora. Odaberite Sava Moto asistenciju ili Vigo osiguranje i uštedite. Možete odabrati između Sava asistencije Moto ili Moto Premium uz sjajna pokrića poput pomoći na mjestu asistencijskog slučaja, vuče vozila, pokrivenih troškova noćenja u hotelu, liječenja u inozemstvu, pomoći kod problema s ključevima, gorivom i brojna druga pokrića.

Vigo osiguranje je prvi pravi telemetrijski produkt koji brine za motor 24/7. Uz pomoć Vigo mobilne aplikacije uvijek imate pristup vašem motoru, kao i pregled vožnje. Osim toga, zahvaljujući modernoj tehnologiji, Vigo prepoznaje nesreću i automatski poziva pomoć.

Akcija osiguranje motora

2. Vigo osiguranje motora - Vigo biraj i profitiraj!

Uz svaku novougovorenu policu Vigo osiguranja poklanjamo mobitel ZTE BLADE A5. Nakon ugovaranja Vigo osiguranja, ugovaratelji šalju e-mail na: e.osiguranje@sava-osiguranje.hr uz broj svoje VIGO police i adresu za dostavu. Mobitel stiže na vašu navedenu adresu. Akcija traje do isteka zaliha.

osiguranje-motora-najbolja-cijena-akcijaBitno je napomenuti da Vigo osiguranje nije vezano na datum registracije ili obavezno i kasko osiguranje. Odnosno, može se ugovoriti nevezano za to gdje imate ugovoreno obavezno ili kasko osiguranje. Ipak, uz akciju “Motoristi uštedite 15 - 25 %” preporučujemo ugovoriti obavezno Sava osiguranje i pritom uštedjeti uz Vigo. Cijene Vigo osiguranja kreću već od 55 kn mjesečno.

Brinemo za vas i vaš motor kao nitko do sada.

Ugovori Vigo osiguranje

3. Siguran dom uz gratis telefon

Poklanjamo mobitel ZTE BLADE 5 svima koji na Webshopu ugovore višegodišnju policu osiguranja kuće ili stana na minimalno 3 godine s opsegom pokrića B ili C i svima koji ugovore osiguranje imovine u novom programu DOM na minimalno 5 godina. Nagrada se ostvaruje slanjem referentnog broja dobivenog ugovaranjem osiguranja s porukom: “Hoću i ja mobitel!” na e-mail adresu: vrijeme.darivanja@sava-osiguranje.hr.

Osigurati se mogu razne vrste imovine: kuće, stanovi, vikendice, spremišta, garaže, oprema ali i objekti koji se daju u najam. Novi program osiguranja DOM nudi široku paletu osiguranja i usluga poput: osobne i kućne asistencije, osiguranja od nezgode, pravne zaštite, osiguranja kućnih ljubimaca, nadgrobnih spomenika, toplinskih pumpi, solarnih elektrana i to sve pod jednim osiguranjem.

Akcija osiguranje imovine

4. Zdravlje biraj i profitiraj

Birajte zdravlje uz dodatno zdravstveno osiguranje “Najbolji liječnici svijeta”. Uz promotivnih 20% popusta darujemo i mobitel ZTE BLADE A5 svim novim klijentima koji ponudu zatraže putem naše web stranice. “Najbolji liječnici svijeta” omogućuju liječenje u inozemstvu do iznosa od 2.000.000 EUR godišnje, troškove lijekova do 50.000 EUR, pravo na putne troškove i smještaj za osiguranika i osobu u pratnji i pravo na naknadu u iznosu od 100 EUR za svaki dan proveden u bolnici.

Najbolji liječnici svijeta” pokrivaju i pravo na drugo liječničko mišljenje, a uz osiguranje se ugovara bez dodatnih liječničkih pregleda uz ispunjavanje zdravstvenog upitnika.

Biraj zdravlje i zatraži ponudu

Požurite jer promo akcije imaju ograničeno trajanje. Kako biste uvijek prvi dobili vrijedne informacije o osiguranjima i ponudama Sava osiguranja, pratite nas na Facebook-u,  ali i na našem blogu “Nikad sami - dobro je znati” koji sadrži korisne informacije i savjete iz područja osiguranja.

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.