5 razloga zašto je Vigo nova revolucionarna moto platforma za sve motocikliste

Motociklizam je način života.

Uz napredak tehnološke razine motora i njihove performanse, napreduje i tehnologija zadužena za sigurnost vozača i motora. Daleko smo dogurali od doba kada su tek kacige postale obavezne. Danas su tu sustavi poput elektroničkog praćenja tlaka u gumama, adaptivnih svjetala koji prate skretanje u zavoju i ABS sustava. Najnovija moto platforma Vigo osiguranje, predstavlja idući korak u brizi za motor i sigurnosti vozača.

Brinemo za vas i vaš motor kao nitko do sada.

Vigo osiguranje jedinstveni je proizvod na hrvatskom tržištu. Sastoji se od Vigo uređaja koji se vrlo jednostavno postavi na motor i Vigo mobilne aplikacije koja se poveže s uređajem. Ključ inovativnosti Vigo osiguranja je u direktnom povezivanju telemetrijskog uređaja s vašim motorom i s vašim pametnim telefonom putem mobilne aplikacije. Sve bitne informacije o motoru stanu u vaš džep.Vigo-osiguranje-novo-sava

Zašto je sve Vigo nova revolucionarna moto platforma?

1. Omogućuje nadzor vašeg motora 24/7.

Putem Vigo aplikacije uvijek ste informirani o stanju i lokaciji motora, čak i kada se ne vozite.

2. Aktivna zaštita od krađe.

Budući da uvijek prati lokaciju motora, Vigo prepoznaje kada je motor ukraden i hitno vam javlja. Nadalje, u slučaju krađe Vigo osiguranje isplaćuje novčanu protuvrijednost motora.

3. Vigo je namijenjen svima.

Svi motoristi mogu biti korisnici Vigo osiguranja, neovisno o datumu registracije, obaveznom ili kasko osiguranju. To znači da se Vigo može ugovoriti već danas, a ovdje možete zatražiti ponudu online.

4. Vigo automatski poziva u pomoć.

U slučaju nesreće, svaka sekunda je bitna. Vigo osiguranje automatski poziva u pomoć ako detektira da je došlo do naglih promjena u kretanju koji upućuju na nezgodu. Vigo tako pruža novu razina motociklističke sigurnosti.

5. Moderna moto platforma, više od osiguranja.

Vigo omogućava i jednostavan pregled glavnih karakteristika vožnji poput vremena, kilometara i brzine. Sve navedeno Vigo nudi u praktičnoj mobilnoj aplikaciji koja je uvijek s vama.

Vigo je prvi pravi telemetrijski produkt.

Sava osiguranje razvilo je Vigo osiguranje u suradnji sa start-up poduzećem Movalyse. Tko se može osigurati? Mogu se osigurati motori i tricikli iznad 50 ccm ili elektromotora iznad 4 kW. Iskoristite promotivnu akciju ove revolucionarne moto platforme:

* Promo popust "VIGO" od 30 %  –  akcija traje od 1.1. do 1.6.2020.


Odvezite se u budućnost, tu vas čeka Vigo. Nikad sami na motoru uz Sava osiguranje i Vigo.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte promo akcije, novosti i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na besplatnom broju telefona 0800 913 023, na našoj Facebook stranici, e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom uglu ove stranice koju upravo čitate.

Pročitajte više