Najbolji liječnici svijeta - vaše pravo na najbolju zdravstvenu skrb

 

Jeste li već čuli za “Najbolje liječnike svijeta”?

Što je točno osiguranje Najbolji liječnici svijeta? To je dodatno zdravstveno osiguranje koje vam omogućuje pravo na drugo liječničko mišljenje i liječenje u inozemstvu, u najboljim svjetskim zdravstvenim centrima.

Od 1989. godine “Najbolji liječnici svijeta” vodeći je globalni projekt internacionalnog zdravstvenog osiguranja. To znači da vam je na raspolaganju mreža od preko 53 000 liječnika diljem svijeta. Koje su glavne prednosti i značajke dodatnog zdravstvenog osiguranja?

najbolji-liječnici-svijeta-dodatno-zdravstvenoGlavne prednosti osiguranja

- Pravo na drugo liječničko mišljenje i liječenje u inozemstvu.
- Pokriveni troškovi do čak 2 000 000 EUR.
- Pravo na putne troškove i troškove smještaja za osiguranu osobu i osobu u pratnji.
- Pravo na bolničku naknadu od 100 EUR dnevno za svaki dan proveden u bolnici.
- Osigurati se mogu sve punoljetne osobe u Republici Hrvatskoj do 64 godine starosti, a osigurani ostajete do 85 godina života.
- Pokriva liječenje i operativne zahvate za brojna teška stanja poput: transplantaciju koštane srži , ugradnja premosnice na koronarnoj arteriji (revaskularizacija miokarda), zamjena ili rekonstrukcija srčanog zaliska, intrakranijalna i specifična operacija leđne moždine, transplantacija organa živog darivatelja i liječenje raka.

Činjenica da je “Najbolji liječnici svijeta” dodatno zdravstveno osiguranje znači da ga kao takvo mogu ugovoriti svi.

Najbolji liječnici svijeta

Zašto ugovoriti osiguranje “Najbolji liječnici svijeta”?

Republika Hrvatska nažalost je na visokom drugom mjestu po broju umrlih od malignih bolesti po glavi stanovnika. Ispred Hrvatske je jedino Mađarska. To su podaci Eurostata - europskog zavoda za statistiku iz 2017. godine. Jedan dio te statistike leži u činjenici da su financijska izdvajanja za zdravstveni sustav puno niža nego li u zapadnoj Europi. Nažalost, u Hrvatskoj od neke vrste raka godišnje oboli čak preko 26 000 ljudi, dok od posljedica ovih teških bolesti umre oko 11 000 osoba.

Promotivnom akcijom Zdravlje biraj i profitiraj* uz 20% popusta darujemo i mobitel ALCATEL 1 svim kupcima koji zatraže ponudu preko naše web stranice i ugovore osiguranje.

Kako funkcionira osiguranje?

Nakon početne dijagnoze liječnika specijalista, a ako za uspostavljenu dijagnozu postoji osigurateljno pokriće, osiguranik može zatražiti drugo liječničko mišljenje. Vaši nalazi šalju se vrhunskim specijalistima u mreži Najboljih liječnika svijeta, koji mogu potvrditi početnu dijagnozu ili dati novu dijagnozu i predložiti liječenje.

Ako zdravstveni tim Najboljih liječnika svijeta procijeni da je za vaše ozdravljenje najbolje liječenje u inozemstvu bit će vam predložene zdravstvene ustanove koje najviše odgovaraju liječenju vaše bolesti, a tijek liječenja bit će pod stručnim nadzorom usluge Medicinski pomoćnik (Medical Concierge),  usluge kojom se dogovaraju sve pojedinosti  koje se  odnose  na  liječenje  osiguranika.  To  uključuje  nadzor  slučaja  i  pomoć  u  organiziranju  putovanja  i  smještaja  za  osiguranika i suputnika.

Na poveznici niže možete zatražiti informativni izračun i ponudu za osiguranje “Najbolji liječnici svijeta”, a možete osigurati i članove obitelji.

Info izračun cijene osiguranja

Ukratko, “Najbolji liječnici svijeta” vaše je pravo na najbolju zdravstvenu skrb.

 

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.