Nikad sami – Dobro je znati

"Najbolji liječnici svijeta" dodatno zdravstveno osiguranje - Vaše pravo na najbolje!

Uz policu zdravstvenog osiguranja "Najbolji liječnici svijeta" dobit ćete pravo na drugo liječničko mišljenje, liječenje u inozemstvu do iznosa od 2.000.000 EUR godišnje, pravo na putne troškove i smještaj za vas i jednu osobu u pratnji, bolničku naknadu od 100 EUR za svaki dan proveden u bolnici te troškove lijekova do 50.000 EUR. Zašto "Najbolji liječnici svijeta" zdravstveno osiguranje koristi više od 30 milijuna osiguranika diljem svijeta? Pročitajte ovdje u našem tekstu iz serije "Nikad sami - Dobro je znati".

Promotivnom akcijom Zdravlje biraj i profitiraj* uz 20% popusta darujemo i mobitel ALCATEL 1 svim kupcima koji zatraže ponudu preko naše web stranice i ugovore osiguranje.

sava-dodatno-zdravstveno-osiguranje-najbolji-lijecnici-svijeta*Akcija «Zdravlje biraj i profitiraj!» vrijedi isključivo za novougovorene police (osiguranici koji prvi puta ugovaraju osiguranje "Najbolji liječnici svijeta"), za virmansku jednokratnu uplatu i kartično plaćanje (jednokratno ili na rate), a traje do isteka zaliha.

Osigurati se mogu sve punoljetne osobe u Republici Hrvatskoj do 64 godine starosti, a osigurani ostajete do 85 godina života. Djeca se mogu osigurati na policama svojih roditelja ili zakonskih skrbnika.

Pristup osiguranju ostvaruje se popunjavanjem zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda.

Polica "Najbolji liječnici svijeta" pokriva drugo liječničko mišljenje i liječenje te operativne zahvate za sljedeća teška stanja:

  • Sve zloćudne bolesti osim limfoma kože uključujući i predkancerogena stanja (teške displazije).
  • Srčana oboljenja koja iziskuju premosnicu.
  • Srčana oboljenja koja iziskuju zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka.
  • Sva neurokirurška oboljenja unutar lubanje i tumore kralježničke moždine.
  • Transplatacije segmenta jetre, dijela gušterače, plućnog krila i bubrega te koštane srži sa živog donora ili autotransplatacija koštane srži.

Temeljna ideja programa "Najbolji liječnici svijeta" je povratak prava na najbolji tretman i pravo na liječenje kada je najpotrebnije.

Provjerite informacije o osigurateljnom proizvodu

Zatražite ponudu / informativni izračun

Hvala za Vaš upit

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem vremenu.