Zašto je online osiguranje automobila dobra odluka? Saznajte više

 

Upoznajte online kupnju osiguranja na Sava Webshopu

Znate li da obavezno automobilsko osiguranje možete već danas ugovoriti online: jednostavno i sigurno. Osigurajte vaš automobil bez planiranja, dogovora, utroška goriva i vremena. Počnimo od najbitnijeg: prilikom online ugovaranja osiguranja  nikad niste sami. Tu su naše agentice i agenti kao podrška u web-chatu u donjem desnom kutu web stranice. Agenti su na raspolaganju unutar standardnog radnog vremena za sve savjete, pomoć i brza rješenja, a samo ugovaranje je jednostavno. No, osim na našoj web stranici, naši agenti stoje vam na raspolaganju i na našoj Facebook stranici i na Instagramu. Sava Webshop centralno je mjesto online ugovaranja osiguranja.

Osiguraj auto online

Bitno je spomenuti da ste odmah po online ugovaranju osiguranja spremni za tehnički pregled automobila.

najbolje-online-osiguranjeDodatne prednosti za sve

Dodatna prednost ugovaranja osiguranja online su i redovite akcije i popusti, savjetujemo da budete u tijeku putem našeg bloga “Nikad sami - Dobro je znati” i putem prijave na Newsletter niže.

Trenutno je u tijeku akcija obaveznog osiguranja motora, skutera i motocikala. Naime, možete uštedjeti od 15 do čak 25 % na obaveznom osiguranju motora uz jedinstvenu Moto asistenciju koja iznosi već od 74 kn godišnje. Odlična prilika za sve motoriste.

Uštedi na osiguranju motora

Jeste li isprobali Info izračun?

Još jedna prednost online ugovaranja osiguranja je Info izračun - kalkulator osiguranja na Sava Webshopu. U par koraka saznajte cijenu obaveznog osiguranja vašeg automobila ili motora.

Info izračun cijene osiguranja

Osim automobila, online možete osigurati i motor, ali i ugovoriti putno osiguranje, osiguranje brodica i plovila, osiguranje imovine ili osiguranje od nezgode.

U svakom slučaju, Sava osiguranje vaš je pouzdani partner i zato “Nikad sami”. Ovim blogom smo pokazali kako i zašto je online osiguranje automobila dobra odluka; a sve navedene prednosti vrijede i za ostala osiguranja koja se mogu ugovoriti online, jednostavno i sigurno.

 

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.