Info izračun osiguranja motora online

VIGO osiguranje

U Sava osiguranju smo, zajedno sa start-up poduzećem Movalyse, razvili prvi pravi telemetrijski osigurateljni produkt – VIGO osiguranje. Namijenjen je osiguranju motora i tricikla (iznad 50 ccm ili elektromotor iznad 4kW).

Više o Vigo osiguranju motora

 

Vožnja neosiguranog motora ili motocikla je najskuplja vožnja.

Ugovaranjem obveznog osiguranja automobilske odgovornosti osiguravate svoju odgovornost prema trećim stranama za štete uzrokovane motornim vozilom u zemlji i inozemstvu. Ugovaranjem dodatnih pokrića kreirate je prema svojim potrebama. Kako bismo osigurali da su i sve druge vaše motociklističke potrebe pokrivene, pripremili smo kratki vodič s 
12 korisnih savjeta za pripremu motora za novu sezonu, u sklopu nove serije tekstova Nikad sami - Dobro je znati.

obavezno-osiguranje-motora-online

Uz policu obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za motocikl moguće je ugovoriti sljedeća dopunska pokrića:

Novo: Sava Moto asistencija - Ukoliko ste vlasnik osobnog (auto, motor) ili teretnog vozila uz Vašu policu automobilskog osiguranja možete ugovoriti i neku od SAVA ASISTENCIJA.

 

OSIGURANJE OD POSLJEDICA NESRETNOG

SLUČAJA (NEZGODE)

Osiguranje vozača i suvozača u slučaju smrti zbog nezgode ili trajnog invaliditeta.

Moguće je birati visinu osigurane svote kojom osiguravate sebe i svog suvozača.

 

PRAVNA ZAŠTITA

Ugovaranjem ovog dopunskog pokrića ostvarujete pokriće u slučajevima obrane

u kaznenopravnim postupcima, prekršajnim postupcima, te u postupcima vezanim

uz gubitak vozačke dozvole.

 

Policu obveznog osiguranja motora i motocikla možete jednostavno, brzo i sigurno ugovoriti u našem Webshopu!

Potrebno se samo registrirati, nakon čega na mail adresu zaprimate lozinku. Potom se svojom mail adresom i dobivenom lozinkom prijavljujete. Unošenjem registarske oznake i traženih podataka već saznajete iznos osnovnog obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za Vas i Vaš motocikl. Sljedeći korak je odabir dodatnih pokrića za koja ste se odlučili, a nakon izvršenog plaćanja - jednokratno ili obročno kartično i/ili virmanski, na mail adresu Vam stiže Potvrda - i proces ugovaranja osiguranja je gotov u svega nekoliko minuta! Potvrdu koju ste zaprimili isprintate u dva primjerka i možete odmah na tehnički pregled. Potvrda sadrži sve potrebne podatke o osiguranju, vozilu i osiguraniku i prihvaćena je na svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj. Originali police i Zelena karta stižu Vam na adresu koju navedete kao dostavnu. 

Provjerite informacije o osigurateljnom proizvodu 

Ne plaćajte osiguranje vozila previše!