Vožnja neosiguranog motornog vozila je najskuplja vožnja.

AKCIJA! - Samo u webshopu!
Ukoliko posjedujete motor (motocikl) iznad 1000 ccm, iskoristite promo popust od 15%!
Kako bi ostvarili popust prilikom prijave upišite promo kod: MTVO

Sukladno zakonu, vlasnici ili korisnici motornih vozila, dužni su sklopiti ugovor o osiguranju od automobilske odgovornosti kako bi se zaštitile žrtve u prometu. Ugovaranjem obveznog osiguranja automobilske odgovornosti osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane vlastitim vozilom u zemlji i inozemstvu.

Ugovaranjem dodatnih pokrića kreirate policu osiguranja prema svojim potrebama i štitite ono što je Vama važno. Uz policu obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za štete trećim osobama moguće je dodatno ugovoriti sljedeća dopunska pokrića: 

OSIGURANJE OD POSLJEDICA NESRETNOG SLUČAJA (NEZGODE)

Osiguranje vozača i putnika u vozilu u slučaju smrti zbog nezgode ili trajnog invaliditeta.

Moguće je birati visinu osigurane svote kojom osiguravate svoje suvozače.

 

ZAŠTITA BONUSA

Dopunsko osiguranje moguće je ugovoriti uz policu AO sa stupnjevima bonusa 50%-75%. Stečeni bonus je zaštićen ukoliko je tijekom trajanja osiguranja nastala samo jedna šteta, neovisno o visini i vrsti nastale štete, koja za posljedicu ima gubitak stečenog bonusa.

POMOĆ NA CESTI

Dopunsko pokriće pruža asistenciju vučne službe u slučaju prometne nezgode na području Republike Hrvatske, te asistenciju vučne službe i popravka u državama Zelene karte u slučaju prometne nesreće (bez obzira na starost vozila) i kvara motora (za vozila do 12 godina starosti).
PRAVNA ZAŠTITA Ugovaranjem ovog dopunskog pokrića ostvarujete pokriće u slučajevima obrane u kaznenopravnim postupcima, prekršajnim postupcima, te u postupcima vezanim uz gubitak vozačke dozvole.
 DOPUNSKO POKRIĆE OD SUDARA SA ŽIVOTINJAMA

 Pruža pokriće za oštećenje ili uništenje vozila uslijed sudara s divljači

ili domaćim životinjama

 

Policu obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za vaš auto odnosno vozilo možete jednostavno, brzo i sigurno ugovoriti u našem Webshopu!

Potrebno se samo registrirati, nakon čega na mail adresu zaprimate lozinku. Potom se svojom mail adresom i dobivenom lozinkom prijavljujete. Unošenjem registarske oznake i traženih podataka već saznajete iznos osnovnog obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za Vas i Vaše vozilo. Sljedeći korak je odabir dodatnih pokrića za koja ste se odlučili, a nakon izvršenog plaćanja - jednokratno ili obročno kartično i/ili virmanski, na mail adresu Vam stiže Potvrda - i proces ugovaranja osiguranja je gotov u svega nekoliko minuta! Potvrdu koju ste zaprimili isprintate u dva primjerka i možete odmah na tehnički pregled. Potvrda sadrži sve potrebne podatke o osiguranju, vozilu i osiguraniku i prihvaćena je na svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj. Originali police i Zelena karta stižu Vam na adresu koju navedete kao dostavnu. 

 

Ne plaćajte osiguranje vozila previše!