Osiguranje vozila

Prema zakonu, vlasnici ili korisnici motornih vozila, dužni su sklopiti ugovor o osiguranju od automobilske odgovornosti kako bi se zaštitile žrtve u prometu. Ugovaranjem obveznog osiguranja vozila osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane vlastitim vozilom u zemlji i inozemstvu.

Vožnja neosiguranim vozilom je najskuplja vožnja. Ugovorite Vaše osiguranje na vrijeme i prepustite moguće probleme Sava osiguranju.

Uz policu osiguranja vozila nudimo nekoliko dodatnih pokrića. Ugovaranjem istih kreirate policu osiguranja prema svojim potrebama i štitite ono što je Vama važno. 

Uz policu osiguranja Vašeg vozila moguće je dodatno ugovoriti sljedeća pokrića:

  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja - osiguranje vozača i putnika u vozilu u slučaju smrti zbog nezgode ili trajnog invaliditeta
  • zaštita bonusa - dopunsko osiguranje moguće je ugovoriti uz policu osiguranja vozila sa stupnjevima bonusa 50%-75%. Stečeni  bonus je zaštićen ukoliko je tokom osiguravateljne godine nastala jedna šteta koja za posljedicu ima gubitak stečenog bonusa
  • pomoć na cesti - pruža asistenciju vučne službe u slučaju prometne nezgode na području Republike Hrvatske i država Zelene karte (bez obzira na starost vozila) i kvara motora (za vozila do 12 godina starosti)
  • pravna zaštita - nudi pokriće u slučajevima obrane u kaznenopravnim postupcima, prekršajnim postupcima, te u postupcima vezanim uz gubitak vozačke dozvole
  • dopunsko pokriće od sudara sa životinjama - nudi pokriće za oštećenje ili uništenje Vašeg vozila uslijed sudara s divljači ili domaćim životinjama

 

Policu obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za vaš auto, odnosno vozilo možete jednostavno, brzo i sigurno ugovoriti u našem Webshopu!

Potrebno se samo registrirati, nakon čega na mail adresu zaprimate lozinku. Potom se svojom mail adresom i dobivenom lozinkom prijavljujete. Unošenjem registarske oznake i traženih podataka već saznajete iznos osnovnog obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za Vas i Vaše vozilo. Sljedeći korak je odabir dodatnih pokrića za koja ste se odlučili, a nakon izvršenog plaćanja - jednokratno ili obročno kartično i/ili virmanski, na mail adresu Vam stiže Potvrda - i proces ugovaranja osiguranja je gotov u svega nekoliko minuta! Potvrdu koju ste zaprimili isprintate u dva primjerka i možete odmah na tehnički pregled. Potvrda sadrži sve potrebne podatke o osiguranju, vozilu i osiguraniku i prihvaćena je na svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj. Originali police i Zelena karta stižu Vam na adresu koju navedete kao dostavnu. 

 

Ne plaćajte osiguranje vozila previše!