Osiguranje vozila

Prema zakonu, vlasnici ili korisnici motornih vozila, dužni su sklopiti ugovor o osiguranju od automobilske odgovornosti kako bi se zaštitile žrtve u prometu. Ugovaranjem obveznog osiguranja vozila osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane vlastitim vozilom u zemlji i inozemstvu.

Vožnja neosiguranim vozilom je najskuplja vožnja. Ugovorite Vaše osiguranje na vrijeme i prepustite moguće probleme Sava osiguranju.

Uz policu osiguranja vozila nudimo nekoliko dodatnih pokrića. Ugovaranjem istih kreirate policu osiguranja prema svojim potrebama i štitite ono što je Vama važno. 

Uz policu osiguranja Vašeg vozila moguće je dodatno ugovoriti sljedeća pokrića:

  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja - osiguranje vozača i putnika u vozilu u slučaju smrti zbog nezgode ili trajnog invaliditeta
  • zaštita bonusa - dopunsko osiguranje moguće je ugovoriti uz policu osiguranja vozila sa stupnjevima bonusa 50%-75%. Stečeni  bonus je zaštićen ukoliko je tokom osiguravateljne godine nastala jedna šteta koja za posljedicu ima gubitak stečenog bonusa
  • pomoć na cesti - pruža asistenciju vučne službe u slučaju prometne nezgode na području Republike Hrvatske i država Zelene karte (bez obzira na starost vozila) i kvara motora (za vozila do 12 godina starosti)
  • pravna zaštita - nudi pokriće u slučajevima obrane u kaznenopravnim postupcima, prekršajnim postupcima, te u postupcima vezanim uz gubitak vozačke dozvole
  • dopunsko pokriće od sudara sa životinjama - nudi pokriće za oštećenje ili uništenje Vašeg vozila uslijed sudara s divljači ili domaćim životinjama
  • osiguranje vozača za štetu zbog tjelesnih ozljeda - AO+: dopunsko pokriće kojim osiguravatelj nadoknađuje štetu zbog tjelesnih ozljeda koje je u prometnoj nesreći tijekom vožnje pretrpio ovlašteni vozač vozila navedenog u polici osiguranja. Osigurane svote koje se koje se po jednom štetnom događaju mogu ugovoriti su 230.000 kn ili 370.000 kn.

 

 NOVO! Ugovorite pakete dodatnih pokrića uz promotivne iznose premija:

PROMOTIVNI PAKET

DODATNA POKRIĆA KOJA SU UKLJUČENA U PROMO PAKET

PREMIJA

PAKET 1

Zaštita bonusa + Osiguranje od nezgode + AO+

100,00 kn

PAKET 2

Pravna zaštita + Osiguranje od nezgode + Zaštita bonusa

100,00 kn

PAKET 3

Pravna zaštita + Osiguranje od nezgode + Zaštita bonusa +AO+

130,00 kn

PAKET 4

Pravna zaštita + Osiguranje od nezgode + AO+

130,00 kn

*Dodatno pokriće AO+ odnosi se na osiguranu svotu 230.000 kn, Osiguranje od nezgode za vozača i putnike na osigurane svote za slučaj smrti 20.000 kn i slučaj trajnog invaliditeta do 40.000 kn. Promo paketi mogu se ugovoriti po promotivnim premijama do 31.12.2017. godine, za premijsku skupinu osobnih vozila.

 

Policu obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za vaš auto, odnosno vozilo možete jednostavno, brzo i sigurno ugovoriti u našem Webshopu!

Potrebno se samo registrirati, nakon čega na mail adresu zaprimate lozinku. Potom se svojom mail adresom i dobivenom lozinkom prijavljujete. Unošenjem registarske oznake i traženih podataka već saznajete iznos osnovnog obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za Vas i Vaše vozilo. Sljedeći korak je odabir dodatnih pokrića za koja ste se odlučili, a nakon izvršenog plaćanja - jednokratno ili obročno kartično i/ili virmanski, na mail adresu Vam stiže Potvrda - i proces ugovaranja osiguranja je gotov u svega nekoliko minuta! Potvrdu koju ste zaprimili isprintate u dva primjerka i možete odmah na tehnički pregled. Potvrda sadrži sve potrebne podatke o osiguranju, vozilu i osiguraniku i prihvaćena je na svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj. Originali police i Zelena karta stižu Vam na adresu koju navedete kao dostavnu. 

 

Ne plaćajte osiguranje vozila previše!