Osiguranje vozila - Auto osiguranje, osiguranje motora - kupi policu online 

Ugovorite vaše auto osiguranje na vrijeme i prepustite moguće probleme Sava osiguranju

Prema zakonu, vlasnici ili korisnici motornih vozila, dužni su sklopiti ugovor o osiguranju od automobilske odgovornosti kako bi se zaštitile žrtve u prometu. Ugovaranjem obveznog osiguranja vozila osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane vlastitim vozilom u zemlji i inozemstvu. Auto osiguranje - Sava osiguranja

Vožnja neosiguranim vozilom je najskuplja vožnja. Ugovorite vaše osiguranje na vrijeme i prepustite moguće probleme Sava osiguranju. Više korisnih savjeta o životnim izazovima i osiguranju pročitajte u novoj seriji tekstova Nikad sami - dobro je znati.

Sava osiguranje online izračun

Uz policu osiguranja vozila nudimo nekoliko dodatnih pokrića i kasko osiguranje vozila. Ugovaranjem istih kreirate policu osiguranja prema svojim potrebama i štitite ono što je vama važno. 

Zašto ugovoriti Sava auto osiguranje?

Uz policu osiguranja vašeg vozila moguće je dodatno ugovoriti sljedeća dopunska pokrića:

  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja - osiguranje vozača i putnika u vozilu u slučaju smrti zbog nezgode ili trajnog invaliditeta.
  • zaštita bonusa - dopunsko osiguranje moguće je ugovoriti uz policu osiguranja vozila kao doplatak na premiju AO za sve premijske grupe i sve stupnjeve bonusa / malusa. Stečeni  bonus je zaštićen ukoliko je tokom osiguravateljne godine nastala jedna šteta koja za posljedicu ima gubitak stečenog bonusa..
  • pomoć na cesti - NOVO Sava asistencija - nudi pokriće pomoći na mjestu asistencijskog slučaja, vuču vozila, spašavanje vozila, kao i povratak odnosno prijevoz maloljetnih osiguranika iz inozemstva. Saznaj više
  • pravna zaštita - nudi pokriće u slučajevima obrane u kaznenopravnim postupcima, prekršajnim postupcima, te u postupcima vezanim uz gubitak vozačke dozvole.
  • dopunsko pokriće od sudara sa životinjama - nudi pokriće za oštećenje ili uništenje Vašeg vozila uslijed sudara s divljači ili domaćim životinjama.
  • osiguranje vozača za štetu zbog tjelesnih ozljeda - AO+: dopunsko pokriće kojim osiguravatelj nadoknađuje štetu zbog tjelesnih ozljeda koje je u prometnoj nesreći tijekom vožnje pretrpio ovlašteni vozač vozila navedenog u polici osiguranja. Osigurane svote koje se koje se po jednom štetnom događaju mogu ugovoriti su 230.000 kn ili 370.000 kn.

  

Kako možete ugovoriti policu Sava auto osiguranja?

Policu obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za vaš auto, motor, odnosno vozilo možete jednostavno, brzo i sigurno ugovoriti u našem Webshop ili u Sava prodajna mjesta!

Kupi auto osiguranje ONLINE

Potrebno se samo registrirati, nakon čega na mail adresu zaprimate lozinku. Potom se svojom mail adresom i dobivenom lozinkom prijavljujete. Unošenjem registarske oznake i traženih podataka već saznajete iznos osnovnog obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za vas i vaše vozilo. Sljedeći korak je odabir dodatnih pokrića za koja ste se odlučili, a nakon izvršenog plaćanja - jednokratno ili obročno kartično i/ili virmanski, na mail adresu vam stiže Potvrda - i proces ugovaranja osiguranja je gotov u svega nekoliko minuta! Potvrdu koju ste zaprimili isprintate u dva primjerka i možete odmah na tehnički pregled. Potvrda sadrži sve potrebne podatke o osiguranju, vozilu i osiguraniku i prihvaćena je na svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj. Originali police i Zelena karta stižu vam na adresu koju navedete kao dostavnu. 

 

Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

Informacije o osigurateljnom proizvodu

 

Blog Sava osiguranja - dobro je znati 

Promo AKCIJE Sava osiguranja

 

 

Ne plaćajte osiguranje vozila previše!