Osiguranje vozila - Auto osiguranje, osiguranje motora  

Ugovorite vaše auto osiguranje na vrijeme i prepustite moguće probleme Sava osiguranju

Prema zakonu, vlasnici ili korisnici motornih vozila, dužni su sklopiti ugovor o osiguranju od automobilske odgovornosti kako bi se zaštitile žrtve u prometu. Ugovaranjem obveznog osiguranja vozila osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane vlastitim vozilom u zemlji i inozemstvu. Auto osiguranje - Sava osiguranja

Vožnja neosiguranim vozilom je najskuplja vožnja. Ugovorite vaše osiguranje na vrijeme i prepustite moguće probleme Sava osiguranju. Više korisnih savjeta o životnim izazovima i osiguranju pročitajte u novoj seriji tekstova Nikad sami - dobro je znati.

Sava osiguranje online izračun

Uz policu osiguranja vozila nudimo nekoliko dodatnih pokrića i kasko osiguranje vozila. Ugovaranjem istih kreirate policu osiguranja prema svojim potrebama i štitite ono što je vama važno. 

Zašto ugovoriti Sava auto osiguranje?

Uz policu osiguranja vašeg vozila moguće je dodatno ugovoriti sljedeća dopunska pokrića:

NOVO: Paketi dodatnih pokrića osiguranja

 

  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja - osiguranje vozača i putnika u vozilu u slučaju smrti zbog nezgode ili trajnog invaliditeta.
  • zaštita bonusa - dopunsko osiguranje moguće je ugovoriti uz policu osiguranja vozila kao doplatak na premiju AO za sve premijske grupe i sve stupnjeve bonusa / malusa. Stečeni  bonus je zaštićen ukoliko je tokom osiguravateljne godine nastala jedna šteta koja za posljedicu ima gubitak stečenog bonusa..
  • pomoć na cesti - NOVO Sava asistencija - nudi pokriće pomoći na mjestu asistencijskog slučaja, vuču vozila, spašavanje vozila, kao i povratak odnosno prijevoz maloljetnih osiguranika iz inozemstva. Saznaj više
  • pravna zaštita - nudi pokriće u slučajevima obrane u kaznenopravnim postupcima, prekršajnim postupcima, te u postupcima vezanim uz gubitak vozačke dozvole.
  • dopunsko pokriće od sudara sa životinjama - nudi pokriće za oštećenje ili uništenje Vašeg vozila uslijed sudara s divljači ili domaćim životinjama.
  • osiguranje vozača za štetu zbog tjelesnih ozljeda - AO+: dopunsko pokriće kojim osiguravatelj nadoknađuje štetu zbog tjelesnih ozljeda koje je u prometnoj nesreći tijekom vožnje pretrpio ovlašteni vozač vozila navedenog u polici osiguranja. 

  

Cijena auto osiguranja SavaKako možete ugovoriti policu Sava auto osiguranja?

Policu obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za vaš auto, motor, odnosno vozilo možete jednostavno, brzo i sigurno ugovoriti u našem Webshop ili u Sava prodajna mjesta!

Kupi auto osiguranje ONLINE

 Unošenjem registarske oznake i traženih podataka već saznajete iznos osnovnog obveznog osiguranja automobilske odgovornosti za vas i vaše vozilo. Sljedeći korak je odabir dodatnih pokrića za koja ste se odlučili, a nakon izvršenog plaćanja - jednokratno ili obročno kartično i/ili virmanski, na mail adresu vam stiže Potvrda - i proces ugovaranja osiguranja je gotov u svega nekoliko minuta! Potvrda sadrži sve potrebne podatke o osiguranju, vozilu i osiguraniku i prihvaćena je na svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj i trenutno je vidljiva u sustavu CVH. Originali police i Zelena karta stižu vam na adresu koju navedete kao dostavnu. 

 

Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

Informacije o osigurateljnom proizvodu

 

Blog Sava osiguranja - dobro je znati 

Promo AKCIJE Sava osiguranja