Sava osiguranje motora – brinemo za vas i vaš motor kao nitko do sada

 

Saznajte kako se sve mogu osigurati motor i vozač

Izbor obaveznog osiguranja motora ili motocikla važna je životna odluka. Klijentima je danas na raspolaganju nekoliko osigurateljnih proizvoda, od kojih neki doslovno mogu i spasiti život, poput Vigo osiguranja. Štoviše, dobrim odabirom možete uštedjeti i do 25 % na osiguranju motora, saznajte više u nastavku.

Što znači potpuna briga za vozača i motor? Prvi korak na tom putu je odabir obaveznog osiguranja.

1. Obavezno osiguranje motora, skutera i motocikala

Osiguranje od automobilske i motociklističke odgovornosti je zakonom obavezno. Vožnja neosiguranog vozila je najskuplja vožnja. Glavna uloga obaveznog osiguranja motora je da se namire troškovi oštećene treće strane. Drugim riječima, oštećena strana naplaćuje se iz vaše police i obrnuto. Uz obavezno osiguranje popularna su i dodatna pokrića poput osiguranja od posljedica nesretnog slučaja ili pravna zaštita. No, tek osiguranja koja slijede, olakšavaju život vozačima te štite i vozača i motor.

Osiguranje motora - akcija

osiguranje-motora-cijena-asistencija

2. Moto asistencije - vaš saveznik

Moto asistencije - pomoć na cesti sve su popularnije i to s razlogom. Moto asistencije nude odličan omjer uloženog i dobivenog, uz široku paletu asistencija na raspolaganju. Osnovna asistencija MOTO nudi pomoć na mjestu asistencijskog slučaja, vuču vozila, pomoć kod problema s ključevima, gorivom i brojna druga pokrića, ukupno za 74 kn godišnje. Sava asistencija MOTO PREMIUM dodatno pokriva i četiri noćenja u hotelu, troškove liječenja u inozemstvu do 10 000 eur, dostavu i povrat zamjenskog vozila, spašavanje vozila i brojna pokrića, za 268 kn godišnje.

U tijeku je promo akcija kojom možete ostvariti do 25 % popusta za obavezno osiguranje motora uz odabir Moto asistencije ili Vigo osiguranja.

Motoristi - uštedite 15 - 25%

3. Inovativno Vigo osiguranje

Vigo osiguranje prvi je pravi telemetrijski produkt na hrvatskom tržištu. To znači da uz pomoć Vigo uređaja koji se jednostavno namjesti na motor i Vigo mobilnu aplikaciju, vozač ima nadzor nad motorom 24/7. Vigo osiguranje zahvaljujući svojoj tehnologiji podiže sigurnost vozača i motora na višu razinu. Naime, Vigo prepoznaje nesretni slučaj i automatski poziva pomoć. U takvim trenucima svaka sekunda je bitna. Nadalje, Vigo aplikacija omogućuje i pregled vožnje, a osiguranje od krađe isplaćuje novčanu protuvrijednost motora. Zvuči odlično, zar ne? To je Vigo.

Vigo osiguranje motora

4. Kasko osiguranje cestovnih vozila - pokriće velikog broja rizika

Dobro je poznato i kasko osiguranje motora koje omogućuje visoku razinu zaštite i bezbrižnu vožnju. Naime, kasko pokriva širok spektar nadoknade materijalne štete poput uništenja ili oštećenja vozila u prometnim nesrećama, krađe vozila, štete uzrokovane vremenskim nepogodama ili predmetima te u brojnim drugim situacijama.

Kasko osiguranje - informacije

Putovanje počinje

Kao što smo vidjeli, motociklistima je na raspolaganju veliki izbor osiguranja motora koji jednako čuvaju vozača i njegov motor. Uz trenutnu promo akciju Sava osiguranja "Motoristi! Uštedite 15- 25 %” moguće je čak i ostvariti odlične popuste na obavezno osiguranje motora.

Ovog ljeta veselimo se novim zajedničkim motociklističkim avanturama. 

Nikad sami na motoru uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.