Sezona motora je pri kraju, jeste li osigurali motor od krađe?

 

U 2019. godini zabilježen je najveći porast krađa motornih vozila

Dolaskom zimskog razdoblja, većina vlasnika motora i motocikala sprema ih na zimsku pauzu do proljeća. Motori se spremaju u garaže i spremišta, bez svakodnevnog nadzora vlasnika. Navedene okolnosti predstavljaju dodatni rizik od krađe. Prema statističkim podacima MUP-a u 2019. godini zabilježen je najveći porast krađa motornih vozila od 12,4% s ukupno 1.036 krađa.* Kako vaš motor ne bi bio dio ove rastuće statistike, pametno je razmisliti o osiguranju koje se brine za vaš motor 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

najbolje-osiguranje-motora-vigo-zastita-od-kradePrva linija zaštite od krađe su lanci za motor, disc-lock ili u-lock mehanizmi. No, svi oni su podložni provali, pogotovo ako lopovi imaju na raspolaganju dovoljno vremena. Zbog toga je uputno koristiti suvremena tehnološka rješenja. Spremite svoje ljubimce na dva kotača na pauzu znajući da su osigurani od krađe.

Osiguranje motora online

Budite sigurni da ste motor ili motocikl zaštitili na najbolji mogući način - upoznajte Vigo osiguranje.

Nova moto platforma koja uvijek brine o motoru i vozaču

Jeste li upoznati s revolucionarnim Vigo osiguranjem? Vigo je prvi pravi telemetrijski produkt u Hrvatskoj. Uz pomoć moderne tehnologije, Vigo osiguranje nudi nadzor motora 24/7, 365 dana u godini. Uvijek imate pristup lokaciji vašeg motora uz pomoć Vigo uređaja (VIGOBOX) koji se spaja na motor i Vigo aplikacije na mobilnom telefonu.

Osim toga, u slučaju krađe Vigo osiguranje isplaćuje novčanu protuvrijednost Vašeg motora. Na taj način, vaš motor je u potpunosti osiguran za vrijeme mirovanja, kao i za vrijeme aktivne vožnje.

Provjerite glavne karakteristike modernog Vigo osiguranja:

1. Osiguranje protiv krađe. Vigo isplaćuje novčanu protuvrijednost Vašeg motora.

2. SOS poziv. Spašava živote. Vigo prepoznaje nesreću i automatski poziva pomoć.

3. 24/7 nadzor motora. Vigo omogućuje nadzor nad stanjem i lokacijom vašega motora 24/7 putem mobitela.

4. Pregled vožnji. Vigo aplikacija na mobitelu omogućuje pregled vožnji i lokaciju motora.

Saznaj više o Vigo osiguranju i ugovori online

Bitna napomena: Već imate ugovoreno obavezno osiguranje motora? Nema problema. Vigo osiguranje nije vezano na ostala osiguranja. Osim toga, uz ugovoreno Vigo osiguranje dobivate popust od 15 do 25 % na policu obaveznog osiguranja motora u trenutnoj Promo akciji.

Vigo je nova generacija sigurnosti motora za sva godišnja doba. Dočekajte proljeće znajući da ste osigurani. 

 * MUP Statistički pregled 2019. godine, https://mup.gov.hr/UserDocsImages/statistika/Statisticki_pregled_2019_WEB.pdf 

Nikad sami na cesti uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva Vaša pitanja, na raspolaganju Vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas na našoj Facebook stranici.