Nikad sami – Dobro je znati

Osiguranje od nezgode za učenike, djecu - početak nove školske godine

Osigurajte svoje školarce s početkom nove školske godine

Roditelji su svake školske godine suočeni s nizom obaveza, pripremama za školu, kupovinom pribora i odjeće i brojnim drugim zadacima. Uz sve to, tu je i obaveza koja može značiti puno, a često košta manje od cijene jedne školske bilježnice. Ta obaveza je osiguranje učenika i studenata od posljedica nezgode. Naime, godišnja premija kreće se već od 29 kn i zbilja je pristupačna.

Najljepše je školsko doba

Najljepše je školsko doba, kaže narodna poslovica. Kako bi školsko doba zbilja bilo najljepše, potrebno je doskočiti neočekivanim situacijama. 

osiguranje-nezgode-ucenika-studenataOsigurajte svoje školarce

Svi znamo kakva su djeca. Brojne nezgode, padovi i lomovi dio su djetinjstva, kao što znamo iz doba kada smo i sami bili djeca. 

Nažalost, svake godine u Hrvatskoj se događaju tisuće nepredviđenih nezgoda među djecom. Nezgode ne možemo predvidjeti, ali zato možemo ublažiti njihove posljedice. Osiguranje od nezgode pokriva učenike i studente do 26. godine života i već je postalo standardna praksa priprema za novu školsku godinu.

Osiguranje od nezgode možete brzo i jednostavno ugovoriti online, putem Sava Webshopa - ovdje. Cjelokupnu ponudu svih vrsta osiguranja možete proučiti na Webshopu ovdje.

Ponavljanje gradiva - što je osiguranje od nezgode i koji se rizici osiguravaju?

Definicija kaže: “Osiguranje od nezgode je oblik osiguranja koji pridonosi ublažavanju posljedica uzrokovanih nesretnim slučajem, pri čemu se pod pojmom nesretni slučaj smatra svaki izvanredni i od volje osiguranika nezavisni događaj koji je uzrokovao tjelesnu ozljedu ili smrt.” Drugim riječima, osigurani ste od slučajne nezgode s manjim ili većim posljedicama.

O rizicima koje osiguravamo možete više pročitati ovdje.

Vaše dijete osigurano je 24 sata dnevno, svaki dan u školskoj godini

Osiguranje se ugovara s trajanjem od godinu dana. Vrlo je bitno znati da je vaše dijete osigurano 24 sata dnevno i za vrijeme trajanja školskih izleta, ako su oni organizirani za vrijeme trajanja školske godine. Stoga, već od 29 kn godišnje krenite osigurani u novu školsku godinu, a potencijalne nezgode bit će manje “nezgodne”.

Nikad sami uz Sava osiguranje.