U vrijeme pandemije koronavirusa preporučuje se online ugovaranje osiguranja. Znate li šest prednosti online osiguranja?

 

Digitalizacija nam omogućava povezanost i na daljinu

U vrijeme pandemije koronavirusa, odabir ugovaranja osiguranja online epidemiološki je sigurna opcija. Globalna pandemija značajno je ubrzala proces digitalizacije poslovanja u cijelom svijetu. Budući da je Sava osiguranje novo i moderno osigurateljno društvo, od svojeg početka poslovanja u Hrvatskoj pružamo online usluge putem webshopa, ali i putem prodajne mreže zastupnika u osiguranju i naše korisničke službe. Koje su glavne prednosti online osiguranja?

1. Ugovaranjem osiguranja online štedite vrijeme i novac i to iz udobnosti vlastitog doma. Osim toga, na Sava Webshopu možete pronaći i redovite Promo akcije.

2. U slučaju osiguranja automobila ili motora, bitno je naglasiti da ste odmah spremni za odlazak na tehnički pregled. Dobivate potvrdu koja sadrži sve potrebne podatke o osiguranju, vozilu i osiguraniku i prihvaćena je na svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj.

osiguranje-online-preporuka-sava3. Prilikom ugovaranja osiguranja online nikada niste sami. Na raspolaganju vam stoje naši agenti putem web chata, Facebooka i besplatnog telefona 0800 913 023. Naše agenti rado će vam odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Webshop Sava osiguranja

4. Glavni cilj digitalizacije poslovanja i online ugovaranja osiguranja je pojednostavljanje i lakši pristup osigurateljnim proizvodima. Osiguranje se može ugovoriti u nekoliko klikova, jednostavno i sigurno.

5. Sigurnost nam je uvijek na prvom mjestu. Naš webshop nosi certifikat Sigurne trgovine koji kupcima daje jamstvo da je kupnja u web trgovini jednako sigurna kao da kupujete u tradicionalnoj trgovini.

6. Iskoristite mogućnost kalkulatora cijene osiguranja, odnosno Info izračuna ovisno o vašim željama i potrebama.

Info izračun cijene osiguranja

Navike online kupnje u Hrvatskoj se mijenjaju

Korištenje online kupnje je u porastu u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. Jeste li znali da je upravo u Hrvatskoj 2019. godine zabilježen najveći rast online kupnje u EU? Ukupno 45 % korisnika interneta kupilo je nešto online, što je skok od 10 % u odnosu na 2018. godinu kada je online kupovalo 35 % korisnika. Što se tiče osiguranja, najviše se ugovaraju auto i moto osiguranja, ali popularno je i putno osiguranje, kao i osiguranje od nezgode za djecu i školarce. Dobro je znati da Sava polica putnog osiguranja vrijedi u cijelom svijetu i jedna je od rijetkih na hrvatskom tržištu koja pokriva i rizik bolničkog liječenja virusa COVID-19. Trenutno na Sava Webshopu možete ugovoriti šest vrsta osiguranja online. Više saznajte ovdje.

U slučaju da ipak preferirate odlazak u poslovnicu, podsjećamo da je naših 53 prodajnih ureda diljem Hrvatske i dalje dostupno klijentima u punom kapacitetu, Vama na usluzi, uz primjenu postupaka i preporuka za maksimalnu zaštitu vlastitog i tuđeg zdravlja.

 

Nikad sami online uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva Vaša pitanja, na raspolaganju Vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas na našoj Facebook stranici.