Kako ugovoriti osiguranje iz udobnosti vašeg doma?
Pazite na zdravlje i uštedite vrijeme i novac.

Zbog stanja pandemije uzrokovane virusom COVID-19, svakodnevni život ljudi se mijenja iz dana u dan. Kao glavne mjere prevencije širenja virusa, stručnjaci preporučuju ostanak kod kuće i prakticiranje socijalne distance. Pridržavanjem preporučenih mjera, svatko od nas pokazuje odgovornost i brigu za sugrađane, pogotovo za ugroženije skupine. Stoga vrijedi i odgovoriti na pitanje: Kako ugovoriti osiguranje iz udobnosti vašeg doma?

Najsigurnija kupnja je online kupnja.

Jeste li znali da na Webshopu Sava osiguranja možete ugovoriti čak 6 vrsta osiguranja iz udobnosti vašeg doma - online. Na raspolaganju vam stoje:

osiguranje-online-sava-cijena1. Obavezno osiguranje automobila.
2. Obavezno osiguranje motora i motocikala.
3. Obavezno osiguranje plovila i brodica.
4. Putno zdravstveno osiguranje.
5. Osiguranje imovine.
6. Osiguranje djece i školske mladeži od posljedica nezgode.

Velika prednost online ugovaranja osiguranja je dostupnost informacija: za sve vrste osiguranja na raspolaganju vam je Info izračun - kalkulator cijene osiguranja.

Kakvi su trendovi online poslovanja i web prodaje u Europi i Hrvatskoj?

Prema Eurostatu, središnjem europskom statističkom zavodu, čak 57% korisnika je kupilo nešto online, na razini EU. Kako stoji Hrvatska? Taj postotak iznosi još uvijek skromnih 29%. U susjednoj Sloveniji 46% korisnika interneta je kupilo nešto online, a u Austriji udio iznosi čak 62%. Stručnjaci predviđaju da će globalna epidemija virusa COVID-19 značajno povećati udio online poslovanja i online kupnje proizvoda i usluga, pa tako i osiguranja.

I na daljinu smo povezani: Nikad sami

Sava osiguranje je novo i moderno osigurateljno društvo, a kao takvo od svojih početaka u Hrvatskoj okrenuto je i digitalnom poslovanju uz brojne usluge online. Budući da je krilatica “Nikad sami” osnova našeg pristupa klijentima i temelj poslovanja - kako smo to sve “povezani i na daljinu”? 

1. Za sve vaše upite na raspolaganju vam stoje naše agentice i to na više načina.
2. Elektroničkom poštom na e.osiguranje@sava-osiguranje.hr (ugovaranje polica), info@sava-osiguranje.hr (općeniti upiti) i stete@sava-osiguranje.hr (prijava šteta).
3. Na Web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate.
4. Pozivom na besplatni broj telefona 0800 913 023.
5. Mogućnost Info izračuna cijene vaše police osiguranja na Webshopu.

Vašu policu u potpunosti možete ugovoriti online uz pomoć naših agentica.

Auto ili moto osiguranje online? Naravno.

Jedna od najčešćih aktivnosti online kupnje upravo je ugovaranje police obveznog osiguranja od automobilske ili motociklističke odgovornosti. Nedavno je proveden projekt Digitalne police osiguranja od automobilske odgovornosti u organizaciji "Hrvatskog ureda za osiguranje - HUO”, CVH-a i 14 društava za osiguranje. Projekt Digitalne police značajno pojednostavljuje online ugovaranje osiguranja:

a) Uštedite vrijeme i novac smanjujući putovanja. Usput čuvate i svoje zdravlje. U tijeku je Akcija paketa dopunskih osiguranja.
b) Registracija vozila može se napraviti i bez predočavanja fizičke police.
c) Odmah nakon zaključivanja police obaveznog osiguranja elektronskim putem, osigurateljno društvo šalje podatke u bazu podataka Centra za vozila Hrvatske koje pak podatke šalje u MUP.

Čuvajte svoje zdravlje i zdravlje najmilijih, ugovorite sva potrebna osiguranja online uz podršku naših agentica i uštedite dragocjeno vrijeme i novac.

Nikad sami online uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš Newsletter  i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na  e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas na našoj Facebook stranici.