Veliki pregled 2021. godine: od nacionalne kampanje, podupiranja sporta do modernih rješenja

 

Dragi naši klijenti, zaposlenici i suradnici, želimo vam zdravu, uspješnu i mirnu 2022. godinu!

Kako se 2021. bliži kraju, zadnji blog u godini posvećujemo pregledu najbitnijih događaja vezanih za Sava osiguranje, d.d. - Podružnica Hrvatska. Svi smo se nadali da će situacija s pandemijom popustiti ove godine, nažalost ona i dalje pred sve nas svakodnevno postavlja nove izazove. Putovanja su opet otežana uz određenu dozu neizvjesnosti, stoga je Sava putno zdravstveno osiguranje s pokrićem COVID-19 mnogim putnicima pružilo određenu dozu sigurnosti.

Što smo sve zajedno napravili u 2021. godini

Oglašavali smo se u nacionalnoj kampanji „S modernim rješenjima s vama smo onako kako vi želite“. Postojećim i potencijalnim klijentima poručili smo da smo  tu za njih na brz, jednostavan i pristupačan način, bilo gdje i bilo kada putem online i fizičkih oblika komunikacije. Ovu kampanju nacionalnog karaktera mogli ste vidjeti na televiziji, online, u tisku, ali i vanjskim digitalnim i klasičnim oglasnim površinama. A ove godine obilježili smo i petu godišnjicu Sava osiguranja!

U zdravom tijelu zdravi je duh

Kao i do sada, nastavljamo aktivno podupirati hrvatski sport. Postali smo generali sponzor zagrebačkog NK Rudeš, trećeg po veličini nogometnog kluba u Zagrebu. Tako smo postali i dio projekta „Ideš za Rudeš“ kojim osnažujemo lokalnu zajednicu uz NK Rudeš kao glavnog promotora kvarta i nositelja njegovog identiteta.

Nastavili smo i sponzorstvo uspješnog veslačkog kluba HAVK Mladost, čiji članovi su sjajna braća Sinković, Europski, svjetski i Olimpijski prvaci.

Pred kraj 2020. godine nastavili smo i generalno sponzorstvo s prvoligašem HNK Rijeka, a David Kastelic, predsjednik uprave Sava osiguranja, postao je član upravnog odbora HNK Rijeka.

Inovacija i edukacija kao imperativ

Svjesni smo da inovaciju pokreću strast i srce. Zbog toga smo održali već 3. Inovacijsku akademiju Osigurateljne grupe Sava. Kultura inovacije i prepoznavanje trendova temelj su uspješnog poslovanja. Tema ovogodišnje Inovacijske akademije bila je područje blagostanja i zdravlja, koje je ove godine dobilo dodatni značaj.

Naša posvećenost edukaciji očitovala se kroz sudjelovanje u projektu Sigurnije sutra - s ciljem podizanja financijske pismenosti na području osiguranja. Uz društva za osiguranje, projekt su provodili Hrvatski ured za osiguranje (HUO) i Udruženje osiguravatelja Hrvatske gospodarske komore.

Također, projekt Zavarovalnice Sava nazvan "Zov samoće" dobio je dvije važne nagrade "Netko 2020." Nagradu dodjeljuje Gospodarska komora Slovenije i Register.si koji nagrađuju najbolje mrežne stranice tvrtki, institucija, ureda i pojedinaca. Natječaj je u Sloveniji postao simbol internetske izvrsnosti. Dvije dobivene nagrade su: nagrada za najbolju web stranicu za društvenu odgovornost u Sloveniji i nagrada za najbolji projekt 2020. u Sloveniji.

Moderna rješenja za vas

U skladu s ponudom modernih rješenja, nastavljamo našu digitalnu prisutnost na društvenim mrežama, Facebook-u, Instagram-u, a odnedavno i na LinkedIn-u kao Sava osiguranje d.d Podružnica Hrvatska. Zapratite nas!

Naposljetku, tijekom čitave 2021. godine objavljivali smo dva bloga mjesečno, što ukupno čini 24 teksta. Naš blog “Nikad sami - dobro je znati” redovito našim klijentima i široj javnosti nudi korisne informacije poput savjeta o putovanju u vrijeme Covid pandemije, situaciji na skijalištima, prijedlozima za izlete po Hrvatskoj automobilom, ali i motorom. Pisali smo i o savjetima za zimsko i ljetno održavanje automobila, budućnosti električnih automobila, a napisali smo i kratki vodič kroz svijet kriptovaluta. Osim toga, pisali smo i o auto asistencijama i prednostima osiguranja imovine, ali i općenito o benefitima ugovaranja osiguranja online. Ovdje možete pronaći sve tekstove s bloga “Nikad sami - dobro je znati”.

Hvala još jednom svim klijentima, zaposlenicima, suradnicima, pratiteljima i čitateljima našeg bloga. Svijet se razvija, a s njime i tehnologija i naša rješenja. Moderne usluge pomažu nam da ostanemo u kontaktu na način koji vama najviše odgovara.

Nikad sami i u 2022. godini.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.