Zašto je ugovaranje putnog zdravstvenog osiguranja standardni dio planiranja putovanja? Lista 8 odgovora za sve putnike

 

Putovanja su naša strast, zato ih pažljivo planiramo

Nesigurnost i otežano planiranje opet su glavne karakteristike putovanja u petom valu pandemije. Kao i prošle godine, nakon dobre ljetne situacije, zima nam donosi nova ograničenja i nove nepoznanice. Prije svakog putovanja oboružajte se recentnim informacijama o pandemijskim ograničenjima države u koju putujete, ali i o državama u kojima ste u tranzitu. Ugovaranje putnog zdravstvenog osiguranja smatra se dijelom standardne pripreme za putovanje. U globalnoj pandemiji, još je izraženija potreba za sigurnošću i osiguranjem od brojnih rizika na putovanju. Zaraza virusom Covid-19, otkazivanje i neočekivane promjene letova, voznih redova i raznovrsna otkazivanja, nažalost su svakodnevica globalnih putnika. Svrha putnog zdravstvenog osiguranja je pomoći vam uslijed brojnih rizika koje nosi putovanje.putovanje-covid-korona-online

Saznajte zašto je točno ugovaranje putnog osiguranja nužan dio planiranja putovanja

1. Sava putno osiguranje s pokrićem COVID-19. Naša polica pokriva bolničko liječenje bolesti izazvane korona virusom (COVID 19) .
2. Imate isplaniran putni itinerar, dodatni prijevoz, smještaj, a let vam je iznenada otkazan? Tu je nadstandardno pokriće za otkazivanje leta.
3. Jeste li znali za Sava putno zdravstveno osiguranje vrijedi za cijeli svijet? Naime, vaše putno osiguranje vrijedi za baš sve zemlje u inozemstvu.
4. Česti putnici znaju koliko često se prtljaga zagubi na velikim aerodromima. Zbog toga je tu nadstandardno pokriće za gubitak i krađu prtljage do 400 Eur.

Informativni izračun putno osiguranje

5. Nezgodna situacija koja se može dogoditi svakome, a izaziva puno stresa je gubitak službenih identifikacijskih isprava (putovnice, osobne iskaznice). Ovo pokriće nalazi se i u standardnom i u nadstandardnom paketu. Sava osiguranje je tu za vas.
6. Putovanje se odvija glatko, avion dolazi na vrijeme, kao i prtljaga, a smještaj je savršen. No, neočekivani stomatološki problem može uzrokovati velike probleme, a osim toga, može predstavljati i veliki trošak. Zbog toga je tu pokriće u slučaju hitne stomatološke pomoći.
7. Putno osiguranje pokriva troškove hitnog liječenja u slučaju nezgode, a može uključivati helikopterski prijevoz osiguranika do najbliže bolnice.
8. Ugovaranje Sava zdravstvenog osiguranja online je jednostavno i sigurno. Isprobajte informativni izračun i ugovorite svoju policu već danas.

S modernim rješenjima s vama smo onako kako vi želite. Bilo kada i bilo gdje

✔️Online informacije i podrška.
✔️Jednostavan pristup uslugama.
✔️Online ugovaranje osiguranja.

Za najnovije ponude i korisne informacije, zapratite nas na Facebook-u i Instagram-u.

Tu smo za vas

Nakon što ste ugovorili svoju policu Sava putnog osiguranja, postavlja se pitanje: što učiniti kada se na putovanju dogodi nezgoda? U slučaju potrebne pomoći osiguranik mora, (kada je to moguće) nazvati 24-satni dežurni centar osiguratelja od kuda se organizira pomoć u inozemstvu: +385 1 36 39 009 ili +385 72 000 006.

Ugovori putno osiguranje online

Prilikom poziva osiguranik mora pozivnom centru proslijediti sljedeće podatke:

- ime i prezime te ime ugovaratelja osiguranja,
- broj i valjanost (početak i istek) police osiguranja,
- mjesto i telefonski broj na koji ga je moguće nazvati,
- kratak opis problema koje ima i koja vrsta pomoći mu je potrebna.

Nikad sami na putovanju.

 

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.