Putno osiguranje za skijanje

 

Skijanje zbližava prijatelje i cijelu obitelj

Svako putovanje počinje prvim korakom, a prvi korak je ugovaranje putnog zdravstvenog osiguranja. Osim što predstavlja odličnu vrijednost za novac, putno osiguranje vjerni je pratitelj svih skijaških pustolovina.

Zašto putno zdravstveno osiguranje na skijanju?

Svako putovanje nosi određeni rizik, počevši od svakodnevnih putovanja automobilom. Ipak, putovanje u inozemstvo predstavlja veći rizik od nepredviđenih događaja. U tom smislu, aktivnost skijanja nosi svoj specifičan set rizika zbog kojih i postoji putno zdravstveno osiguranje. Pokrića poput helikopterskog prijevoza osiguranika do najbliže bolnice, mogu biti od ključnog značaja u trenucima proživljavanja nezgode.

online-putno-osiguranjePutno zdravstveno osiguranje pokriva i troškove hitnog liječenja u slučaju nezgode i bolesti, troškove lijekova, hitne stomatološke pomoći, prijevoz člana obitelji u slučaju hospitalizacije duže od 5 dana, povratka malodobne djece, kroničnih bolesti poznatih prije putovanja i brojih drugih pokrića.

Isprobajte info izračun

Kako odabrati i ugovoriti idealni paket putnog osiguranja?

Sava osiguranje pripremilo je četiri paketa putnog osiguranja:

- Osnovni paket - s maksimalnom osiguranom svotom po štetnom događaju 20.000 EUR

- Osnovni + paket - s maksimalnom osiguranom svotom po štetnom događaju 40.000 EUR

- Prošireni paket - s maksimalnom osiguranom svotom po štetnom događaju 50.000 EUR

- Prošireni + paket - s maksimalnom osiguranom svotom po štetnom događaju 100.000 EUR

Rizici obuhvaćeni osiguranjem po pojedinom paketu ovise o teritorijalnom pokriću.

Putno osiguranje možete jednostavno i sigurno, u par koraka, ugovoriti online. Nakon što napravite info izračun odabranog paketa, ugovorite policu i na e-mail vam stiže potvrda i polica.

Bitno je naglasiti da putno osiguranje nudi dvije vrste teritorijalne pokrivenosti:

1) Europa + 

2) Cijeli svijet.

Osigurati se mogu osobe bez obzira na starost. Štoviše, premije su vrlo povoljne ako se ugovaraju za grupu od 10 ili više ljudi. Osim toga, tu je i najpovoljnije obiteljsko putno osiguranje za roditelje i djecu do 26. godina starosti. Troškovi liječenja uslijed zaraze virusom COVID-19 pokriveni su za teritorijalno pokriće EUROPA+, dok za CIJELI SVIJET nije moguće ugovoriti liječenje uslijed zaraze COVID 19.

Pročitajte više o putnom osiguranju

Ne izlažite se rizicima dodatnih troškova i osigurajte si mirnu savjest na svakom putu u inozemstvo, a posebno dodatne rizike koje predstavlja skijanje. Uživate u zasluženim odmoru, a brigu prepustite nama!

 

Nikad sami na putovanju

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.