Što auto ili moto asistencija može učiniti za vas? Putujte bezbrižno! Pročitajte više. 

 

Zadnjih godina sve više se govori o auto asistencijama - pomoći na cesti. 

        U ovom blog tekstu ukratko ćemo objasniti kako vam sve auto ili moto asistencija može olakšati život. Demonstrirat ćemo primjere i neke od glavnih pokrića. Asistencija - pomoć na cesti kao dopunsko pokriće postaje bitnije 2013. godine. Nakon 2013. godine, na tržištu auto i moto osiguranja dolazi do pozitivnih promjena koje snižavaju cijene polica auto i moto osiguranja, a i nudi se veći opseg dodatnih pokrića i povoljnih asistencija - pomoći na cesti.

Sve je češći odabir asistencije uz policu obaveznog osiguranja vozila.

sava osiguranje asistencijaŠto je točno asistencija - pomoć na cesti? Ukratko, to je oblik dopunskog osiguranja vozila kojim Vaše brige zbog nepredviđenih okolnosti postaju naše. Asistenciju lako pozivate na telefonski broj niže u ovom tekstu.

Iako ne volimo razmišljati o nezgodama, one se ipak događaju. Svi znamo scene automobila u kvaru kako stoje pored ceste. Ili kako automobile, čak i one novije generacije, vozi vučna služba. Osim većih kvarova, tu su i manji kvarovi, kao i oni uzrokovani ljudskom pogreškom. Slučajno se mogu zaboraviti ključevi ili ostati bez goriva. Možda zatrebamo i dostavu auto dijelova iz inozemstva, a vrlo je korisno i imati zamjensko vozilo na raspolaganju.

Pretpostavljate da se kvar koji zahtijeva asistenciju neće dogoditi baš vama?

Statistika pokazuje drugačije. Prema najvećem njemačkom automobilističkom klubu ADAC-u, najčešći kvar na automobilu povezan je s akumulatorom, čak 40% njih. Bez funkcionalnog akumulatora, kao što znamo, pokretanje vozila predstavlja problem. Na drugom mjestu najčešćih kvarova nalaze problemi s ispušnim sustavom i katalizatorom, a na trećem mjestu slijede problemi s upravljanjem, karoserijom, kočnicama i pogonom. ADAC je objavio i kako u Njemačkoj u godini dana, čak pola milijuna vozača godišnje ostane bez goriva!

Informativni izračun cijena i kupnja osiguranja online

Što auto ili moto asistencija može učiniti za vas? Auto asistencija kreirana baš za vaše potrebe.

Sava osiguranje nudi vam čak osam asistencija online koje smo kreirali baš za vaše potrebe. Šest asistencija odnose se na automobile: od povremenih vozača, do čestih putnika i poslovnih subjekata. Osim toga, Sava osiguranje jedino na tržištu nudi i dvije asistencije za motoriste. Cijena? Već od 83 kn za automobile, odnosno od 74 kn za motoriste. Ako vam zatreba vučna služba ili mehaničar, izvjesno je da su troškovi puno veći nego li bez asistencije. K tome, sami morate zvati potrebne službe, a ako imate ugovorenu asistenciju, jednim pozivom vaše brige postaju naše.

Sava auto asistencija je tu za vas. Koja pokrića su vam na raspolaganju?

Ovisno o odabranoj asistenciji, ovim pokrićima čuvamo vaša leđa (i živce):

    1. Pomoć na mjestu asistencijskog slučaja.
    2. Vuča vozila.
    3. Pomoć kod problema s ključevima vozila.
    4. Pomoć kod problema s gorivom.
    5. Spašavanje vozila.
    6. Prijevoz maloljetnih osiguranika iz inozemstva.
    7. Zamjensko vozilo.
    8. Smještaj u hotelu.
    10. Nužni troškovi liječenja u inozemstvu.
    11. … i brojna druga pokrića. Pročitajte više o Pomoći na cesti - auto i moto asistencije.

U slučaju potrebe za asistencijom na raspolaganju su vam ovi brojevi telefona:
- u Hrvatskoj: 01 66 66 290
- izvan Hrvatske: +385 1 66 66 290

Više informacija o asistencijama uvijek možete saznati i na besplatnom broju Sava osiguranja 0800 913 023.
Zaključak: Putujte i vozite bezbrižno, Sava asistencija čuva vam leđa.

Nikad sami uz Sava asistenciju.

Pročitajte više