Upoznajte Sava Auto i Moto asistenciju i saznajte zašto je korisna u jesenskim i zimskim uvjetima

 

Promjena godišnjih doba donosi i promjenu uvjeta na cesti

Jesensko i zimsko vrijeme, kroz obilna kišna razdoblja, mokre i skliske ceste, smanjenu vidljivost i česte prometne kolapse osviješćuju nam povećanu nepredvidivost prometnih uvjeta i opasnosti. Svjesnost o potrebi zaštite raste paralelno sa pogoršanjem uvjeta u prometu. Auto asistencija - pomoć na cesti, osmišljena je upravo kao dodatna sigurnosti i zaštita, za Vas.

Upravo zbog brojnih nepredvidljivih uvjeta na cesti postoji Sava Auto asistencija - pomoć na cesti. Što je točno Auto asistencija? To je usluga pomoći na cesti, a ugovara se uz obavezno automobilsko ili moto osiguranje, vrijedi godinu dana na području Hrvatske i inozemstva i predstavlja vašeg vjernog partnera na cesti uz kojeg nikad niste sami. Auto asistencije pomažu vam u brojnim situacijama na cesti i tako vam štede novac, vrijeme, ali i smanjuju stres neugodne situacije.

auto-asistencija-preporuka-cijena-najboljeAsistencije su tu za vas

Kako Auto asistencije izgledaju u praksi? Uslijed vožnje, dogodi se nepredviđena situacija, a vrijeme je nepogodno, pada kiša ili sniježi: guma na automobilu pukne, auto ostane bez goriva jer se u gustoj magli nije vidjela benzinska postaja; nakon pauze na odmorištu auto više neće upaliti - javlja se problem s akumulatorom ili su se negdje izgubili ključevi od automobila. Može se pojaviti bilo koji tip kvara na automobilu koju zahtjeva njegovo stavljanje van prometa. Štoviše, brojni nezgodni kvarovi mogu se dogoditi i na putu u inozemstvu, gdje su cijene vučne službe još veće, a problem može predstavljati i jezična barijera. Već cijena jedne potrebe za asistencijom u nekoliko godina, može višestruko nadmašiti cijenu same asistencije i zvanja vučne službe. Na taj način ostvarujete značajne uštede.

Kako točno pomažu Auto i Moto asistencije?

U svim ovim, ali i u brojnim drugim neugodnostima pomaže Auto asistencija - pomoć na cesti. Postoji 8 vrsta Sava asistencija, od toga 6 Auto asistencija i 2 Moto asistencije. Kao što smo spomenuli, sve asistencije ugovaraju se na razdoblje od jedne godine dana i vrijede i u inozemstvu.

Saznaj više o Auto asistencijama

Uzmimo na primjer Sava asistenciju Premium (35,57 EUR, 268 KN). Asistencija Premium nudi brojne usluge asistencije:

1. Pomoć na mjestu asistencijskog slučaja - stvarni troškovi.
2. Vuča vozila - do 3.000,00 EUR (22.603,50 KN).
3. Pomoć kod problema s ključevima vozila - 1.500,00 EUR (11.301,75 KN).
4. Pomoć kod problema s gorivom - 1.500,00 EUR (11.301,75 KN).
5. Zamjensko vozilo - maks. 72 h u HR ili do 120 h u inozemstvu (razred C ili D).
6. Dostava i povrat zamjenskog vozila - 1.000,00 EUR (7.534,50 KN).
7. Smještaj u hotelu - 200,00 EUR (1.506,90 KN) / noć, maks. 4 noćenja.
8. Nužni troškovi liječenja u inozemstvu - max. 10.000,00 EUR (75.345,00 KN) godišnje.

Što napraviti na mjestu asistencijskog slučaja?

Zovete broj telefona +385 01 66 66 290 i opišete vašu situaciju, lokaciju i sukladno potrebama, agent u što kraćem roku rješava vaš slučaj, ako je potrebno naziva vučnu službu i pomaže na druge načine.

Osim značajnih ušteda, Sava Auto asistencije donose i osjećaj sigurnosti znajući da nikada niste sami na mjestu asistencijskog slučaja. Provjerite s prijateljima ili kolegama kojima je nekada zatrebala asistencija. Nadamo se da vam asistencije - pomoć na cesti neće niti zatrebati, ali u slučaju potrebe, znate da ste osigurani i da jednim telefonskim pozivom brigu oko stresne situacije preuzima vaše osiguranje. Pogotovo u nepovoljnim uvjetima niskih temperatura, kiše i snijega. U svakom slučaju, iskoristite najbolje od jeseni i zime, uz što manje brige oko automobila, naravno uz sigurnu i pažljivu vožnju.

Nikad sami na cesti

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.