Nikad brže do police auto osiguranja - par minuta i možete na tehnički

 

Suvremeni svijet donosi mnoštvo prilika i jednako toliko izazova

Bez obzira na mnoštvo tehnologije i uređaja kojima smo svakodnevno okruženi, ponekad nam se čini da imamo sve manje vremena za sebe. Danas svi imaju automobile, obitelji čak i po dva automobila, a opet provedemo sat-dva dnevno čekajući u gužvama. Imamo pametne telefone koji nam omogućuju instantnu komunikaciju s drugima i gotovo sve znanje svijeta, a opet često, dnevno trošimo vrijeme “skrolajući” mnoštvo neproduktivnog sadržaja. Uz to sve tu su i obaveze na poslu i kod kuće, i na kraju dana prečesto ne ostaje nam vremena za sebe. Poznati je to paradoks tehnologije koja nam u isto vrijeme štedi vrijeme, a s druge strane nam stvara nove obaveze i distrakcije. Cilj je dakako što više koristiti blagodati tehnologije za bolji i lakši život, uz minimiziranje negativnih posljedica.

Uštedite vrijeme i novac

auto-osiguranje-onlineU svijetu obveznog automobilskog osiguranja, jedan od načina uštede vremena i novca je ugovaranje osiguranja online. Sava osiguranje je među prvima u Hrvatskoj uvela webshop i kupnju osiguranja online te od tada kontinuirano radimo na unaprjeđenju online kupnje. Tako smo nedavno predstavili nove verzije informativnog izračuna cijene auto i moto osiguranja, kao i putnog osiguranja te potpuno ugovaranje osiguranja online, iz udobnosti vlastitog doma. Treba naglasiti da prilikom online kupnje nikada niste sami, jer za sve upite i nedoumice uz vas su naši agenti, dostupni na web chatu, kao i putem telefona.

Kako osigurati auto online?

Ako imate registrirano vozilo, jednostavno upišete registraciju, OIB i potvrdite suglasnost za obradu informacija. Nakon toga odaberete željeni Veliki ili Mali paket ili sami odaberete dodatna pokrića: AO Plus (nadoknada štete tjelesnih ozljeda vozača), osiguranje od nezgode (osiguranja vozača i putnika u slučaju smrti zbog nezgode ili trajnog invaliditeta), Auto asistencija (saznajte više), zaštita bonusa (ako tijekom godine nastane jedna šteta) i pravna zaštita (pokriće u slučajevima obrane u kaznenopravnim i drugim postupcima). Nakon toga se upisuje e-mail i kontakt broj te vam stižu podaci o vašoj polici kao i podaci za plaćanje.

Osiguraj auto online

Ako vozilo trenutno nije osigurano, odabirete “Informativni izračun”, gdje sami upisujete podatke o automobilu, inače se podaci povlače automatski putem registracije. Ostatak procesa je identičan.

Osim činjenice da osiguranje ugovarate iz udobnosti vlastitog doma, u nekoliko brzih i jednostavnih koraka, prednost je i to što ste odmah spremni za tehnički pregled automobila, budući da se svi podaci o statusu vozila automatski ažuriraju!

Čitav proces gotov je u par minuta i možete se posvetiti drugim bitnijim stvarima u životu, poput provođenja vremena s obitelji i prijateljima ili uloviti onaj zasluženi popodnevni odmor.

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni telefon na broju 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.