Osiguranje od nezgode za učenike i studente u novoj školskoj godini


Pripremamo se za novu školsku avanturu

Ispred nas je nova školska i nova studentska godina. Nakon duže ljetne pauze, djeca i studenti se vesele vidjeti svoje školske kolege, a roditelji se žure opskrbiti ih svime potrebnim za uspješno učenje: od odjeće do brojnih školskih potrepština. Bitan dio pripreme za novu školsku godinu je i ugovaranje osiguranja od nezgode za učenike i studente koje traje čitavu godinu, 24 sata dnevno, uključujući i školske izlete.

Kažu da mladost znači i “ludost”. Zbilja, količina riskantnog ponašanja u mladosti puno je veća nego li u odrasloj dobi. Trčanje, skakanje, penjanje na drveća, vožnja bicikla, razne igre i uzbuđenja - odlični su načini učenja, upoznavanja svijeta i razvijanja motorike. No, takva količina aktivnosti i uzbuđenja sa sobom nosi i velike rizike od ozljeda. Svi smo to prošli, sjetimo se samo brojnih nepodopština koje smo radili kao djeca, kao i nezgode koje su se događale. Osiguranje od nezgode zato može pružiti utjehu znajući da su naši najdraži osigurani u slučaju nezgode.

najbolje-osiguranje-nezgoda Nezgode ne možemo predvidjeti ali možemo ublažiti njihove posljedice

Možete odabrati između dvije vrste paketa osiguranja od nezgode: za djecu do 14 godina i djecu stariju od 14 godina. Osigurati se mogu osobe do navršene 26. godine starosti. Oba osiguranja nude pakete od A do G, ovisno o godišnjoj premiji i osiguranim rizicima. Tako paketi A dolaze uz godišnju premiju od samo 8,89 EUR, a paketi D za 17.22 EUR, odnosno 17.36 EUR godišnje. Naši najdraži osigurani su već za npr. cijenu jednog obroka u restoranu.

Saznajte više

Sigurnost ugovorite online

Rizici koje pokriva osiguranje od nezgode su osiguranje dnevne naknade za boravak u bolnici uslijed posljedica nezgode, naknada za prijelom kostiju, naknada za roditelje, naknada za pretrpljenu bol, osiguranje za slučaj smrti od nezgode i bolesti te druga pokrića ovisno o odabranom paketu. Bitno je naglasiti i da osiguranje od nezgode za učenike i studente možete brzo i jednostavno ugovoriti online u Sava webshopu.

Ugovori osiguranje online

Želimo vama i vašim najmlađima sretan početak nove školske godine, uz puno novih znanja i iskustava i što manje brige oko nepredviđenih okolnosti!

Nikad sami u nezgodi

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni telefon na broju 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.