Paketi dodatnih pokrića uz policu auto osiguranja. Dodana vrijednost vašoj sigurnosti.

 

Zašto paketi dodatnih pokrića čine razliku?

Znate li da se obaveznim osiguranjem od automobilske odgovornosti osiguravate od štete nastale prema trećim osobama? Jednostavnije rečeno, vaša polica auto osiguranja služi tome da se ostalim sudionicima u prometu namire uzrokovani troškovi. S druge strane, tu su paketi dodatnih pokrića kojima štitite sebe i svoje najbliže. Paketi dodatnih pokrića trenutno se nude po posebno povoljnim cijenama već od 70 kuna.

Promo akcija: Auto osiguranje - paketi dopunskih osiguranja

Kakva je trenutna situacija s cestovnom sigurnošću u Hrvatskoj? Iako je posljednjih dvadeset godina vidljiv značajan pad broja nesreća i poginulih osoba, statistički pokazatelji su i dalje visoki. Broj prometnih nesreća u 2019. godini bio je 31 367, s ukupno 12 885 ozlijeđenih i 297 poginulih osoba. Tako dolazimo do statistike od prosječno 86 prometnih nesreća dnevno.

najbolje-auto-osiguranje-cijena-akcija-dodatni-paketiDolaskom hladnijeg vremena ceste postaju skliske, a vidljivost smanjena. Zbog toga, pažljiva i odgovorna vožnja te prilagođavanje uvjetima na cesti temelj su sigurne vožnje. Podsjećamo, zimska oprema obavezna je od 15. studenog. Dodanu vrijednost vašoj cestovnoj sigurnosti donose i dodatna pokrića uz obavezno auto osiguranje. Saznajte više u nastavku.

Saznajte više o paketima dodatnih pokrića

Sava osiguranje predstavlja četiri kombinacije paketa dodatnih pokrića. Promo paketi mogu se ugovoriti po promotivnim premijama do 31.12.2020. godine.

PROMOTIVNI PAKET

DODATNA POKRIĆA KOJA SU UKLJUČENA U PROMO PAKET

PREMIJA

PAKET 1

Osiguranje od nezgode + AO+

70 kn

PAKET 2

Pravna zaštita + Osiguranje od nezgode

70 kn

PAKET 3

Pravna zaštita + AO+

80 kn

PAKET 4

Pravna zaštita + Osiguranje od nezgode + AO+

100 kn

1. Pokriće: Osiguranje od nezgode
Nudi naknadu za vozače i radnike za slučaj nesretnog slučaja koji nastane pri vožnji, upravljanju vozilom, pri utovaru i istovaru robe i manipulaciji vozilom u neposrednoj vezi s prometom.

Auto osiguranje: Info izračun i kupnja

2. Pokriće: AO +
Osiguranje vozača za štetu koju je pretrpio ovlašteni vozač vozila i štete koje zakon priznaje oštećenicima (članovima obitelji) u slučaju smrti vozača. Dopunsko pokriće AO+ odnosi se na osiguranu svotu od 230.000 kn, Osiguranje od nezgode za vozača i putnike na osigurane svote za slučaj smrti 20.000 kn i slučaj trajnog invaliditeta do 40.000 kn.

3. Pokriće: Pravna zaštita
Kaznenopravna zaštita osiguranika u prometu. Osigurava pokriće u slučajevima potrebe obrane u određenim kaznenopravnim postupcima, prekršajnim postupcima, te u postupcima vezanim uz mogući gubitak vozačke dozvole.

Provjerite i Sava asistenciju - pomoć na cesti

Još jedno popularno dodatno pokriće je Sava asistencija. Za već od 83 kn godišnje za automobile, ugovaranjem asistencije na raspolaganju vam stoje brojna pokrića poput pomoći na mjestu asistencijskog slučaja, vuče vozila, spašavanje i brojna druga, ovisno o odabranom paketu. Osim privatnih osobnih automobila, asistencija se može ugovoriti i za motore, ali i za poslovne subjekte. Saznajte više.

Hladnije vrijeme i izazovniji uvjeti na cesti dodatno usmjeravaju našu pažnju na sigurnu vožnju, a Sava osiguranje promotivnom akcijom dodatnih paketa nudi osiguranje za događaje koje nismo mogli predvidjeti. Uz dodatna pokrića, obavezna polica automobilskog osiguranja vrijedi više i dodatno štiti vozača i suputnike.

Nikad sami u bolesti uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva Vaša pitanja, na raspolaganju Vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas na našoj Facebook stranici.