Nikad sami – Dobro je znati

Skijanje i 5 prednosti ugovaranja putnog zdravstvenog osiguranja

Putno zdravstveno osiguranje - standardni dio planiranja Vašeg putovanja

Koliko često putujete? Ugovarate li redovito putno zdravstveno osiguranje? “Ako si ne možeš priuštiti putno osiguranje, ne možeš si priuštiti niti put.”, kaže pametna poslovica. S obzirom na niske cijene putnog zdravstvenog osiguranja, to je financijski možda i najmanja stavka na Vašem idućem putovanju. Dokaz? Obiteljska polica putnog osiguranja dostupna je već od 18,51 EUR. Putovanja su često nepredvidljiva sama po sebi. Svi znamo koliko se dodatnih neočekivanih situacija može dogoditi kada putujemo kao obitelj s djecom. Cijenu obiteljskog putnog osiguranja možete provjeriti i jednostavno ugovoriti uz naš kalkulator osiguranja.

Putovanja i avionski letovi su sada višestruko jeftiniji nego prije 10 godina, zato i putujemo sve više. Bezbrižan put počinje ugovaranjem Putnog osiguranjaa Putnu asistenciju Sava osiguranja možete uvijek kontaktirati na brojeve telefona: +385 1 36 39 009 ili +385 72 000 006.

Je li Sava putno osiguranje baš za Vas? Nikad sami na Putovanju ili na skijanju.

Putujete li na skijanje u inozemstvo? Odlazite li na izlete u obližnje zemlje, Austriju, Sloveniju, Italiju ili možda na daleke destinacije poput Tajlanda? Odlazite na poslovna putovanja? Ako putujete s Vašom obitelji ili prijateljima na skijanje, svakako provjerite našu policu putnog osiguranja za skijaše klikom na zeleni link. U svega par minuta krenite osigurani na skijanje ili bilo kakvo drugo putovanje. 

Kao što smo spomenuli u našem prošlom tekstu iz serije Nikad sami - Dobro je znati, osigurati se mogu svi: pojedinci, studenti, obitelji, grupe i poslovni ljudi. Premije osiguranja su izuzetno povoljne za grupe od 10 ili više osiguranika ili za cijelu obitelj. Cijeli prošli tekst može pročitati ovdje: Zašto putno osiguranje? 5 jednostavnih razloga i 1 uzrečica.

 skijanje-putno-osiguranje

Koje su prednosti putnog osiguranja?

1. Glavna prednost putnog zdravstvenog osiguranja je što pokriva i ljetovanje, skijanje i sve ostale izlete u inozemstvo.

2. Cijena pojedinačnog putnog osiguranja rijeko kada prelazi nekoliko stotina kuna, a ovisi o duljini trajanja putovanja i o odabiru pokrića u paketima.

3. Možete se osigurati i kao obitelj, a premija je jednaka, neovisno o broju članova obitelji: dvoje ili desetero. Premije osiguranja su izuzetno povoljne ako se ugovara osiguranje za grupu osiguranika (10 i više) ili za cijelu obitelj (roditelji i djeca do 26. godine života). Naš super povoljni obiteljski paket PUTNOG OSIGURANJA, koji za četveročlanu obitelj, za osmodnevni period, bez obzira na svjetsku destinaciju, kao što smo rekli, iznosi samo 18,51 EUR.
 
4. Paketi za sva vaša putovanja. U ponudi su dva paketa putnog osiguranja, standardni i nadstandardni. Oba paketa nude četiri razine pokrića za vaše putovanje A, B, C ili D, od 15.000 EUR do 100.000 EUR. Ti iznosi pokrivaju vaše rizike na putovanju poput troškova hitnog liječenja u slučaju bolesti, krađe prtljage, otkazivanja leta i brojnih drugih, ovisno o paketu.
 

5. Mogućnost plaćanja čak i SMS-om. Uz virmansko, kartično i internet plaćanje, kao prvi na tržištu, od sada vam nudimo i mogućnost plaćanja putnog osiguranja SMS-om, čime Vam sigurnost približavamo na dohvat ruke i u svakom trenutku.

Napomena - sve vrste putnog osiguranja vrijede samo za inozemstvo. Želimo vam sretan i bezbrižan put!

Nikad sami na putovanju uz Sava osiguranje.