Zašto ugovoriti godišnju policu putnog osiguranja?

Putno zdravstveno osiguranje čuva glavu i živce

Svima je poznata potreba i navika ugovaranja putnog zdravstvenog osiguranja prije puta u inozemstvo. Znamo da putno zdravstveno osiguranje, ovisno o paketu, pokriva troškove ambulantnog, bolničkog i stomatološkog liječenja, prijevoz do zdravstvene ustanove, povrat nužnih troškova u slučaju kašnjenja leta, gubitka prtljage i brojnih drugih situacija.

Kako bi se prilagodili vašim potrebama, nudimo 5 vrsta putnog zdravstvenog osiguranja, a to su: individualno, obiteljsko, grupno, godišnje i skijaško. Danas ćemo govoriti prvenstveno o godišnjem putnom zdravstvenom osiguranju. Prije nego li krenemo, vrijedi spomenuti da sva putna osiguranja nude 4 paketa osigurateljnog pokrića: od Osnovnog paketa s osiguranom svotom od 20.000 EUR sve do Proširenog + paketa s osiguranom svotom od 100.000 EUR.

najbolje-putno-osiguranje-online-godišnjeTreba li vam godišnje putno osiguranje?

Prije nego li odaberete Sava putno godišnje osiguranje, treba se zapitati nekoliko pitanja: Provodite li više tjedana godišnje u inozemstvu u zemljama EU i van EU? Putujete li na ljetovanja, skijanja ili pak studentska i poslovna putovanja? Želite li putovati u egzotične krajeve ili odlazite na rad u inozemstvo? Ako je odgovor “da” na neka od ovih pitanja, godišnje putno osiguranje je za vaš dobar odabir. Sva putna osiguranja, pa i ono godišnje, mogu se brzo i jednostavno ugovoriti online na Webshopu Sava osiguranja.

Ugovaranje Putnog osiguranja online

Samo jednim korakom riješite putno osiguranje za čitavu godinu, brigu prepustite nama znajući da ste osigurani 365 dana u godini.

Gdje sve vrijedi putno zdravstveno osiguranje? Dvije su vrste teritorijalnog pokrića:

1) Europa + (Vrijedi za Europu te brojne države poput Rusije, Islanda, Jordana, Alžira i drugih.)
2) Cijeli svijet

Trajanje osiguranja i bezbrižna putovanja

Također, ako putujete više puta godišnje uz trajanje pojedinačnog putovanja najviše do 92 dana, premija počinje već od 53.35 EUR za čitavu godinu. S druge strane tu je i opcija trajanja putovanja bez vremenskog ograničenja.

Novi unaprijeđeni Izračun cijene putnog osiguranja*

*Isprobajte automatski instant izračun premije, saznajte cijenu u par brzih koraka i jednostavno.

Dobar je osjećaj znati da ste osigurani na vašim putovanjima. Osim toga, prilikom spremanja za put i planiranja ne trebate dodatno misliti i trošiti vrijeme na višestruka ugovaranja putnog osiguranja.

Bezbrižan put počinje ugovaranjem Putnog osiguranja.

Nikad sami na putovanju

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.