Sava osiguranje - Moderna rješenja za vas


S modernim rješenjima s vama smo onako kako vi želite

Uzbudljivu i izazovnu 2021. godinu zatvaramo našom velikom nacionalnom reklamnom kampanjom. Cilj nam je poručiti svim našim postojećim i novim klijentima da smo tu za njih i da se modernim uslugama prilagođavamo upravo njihovim potrebama, bilo kada i bilo gdje. U Sava osiguranju ponosni smo na našu online i fizičku komunikaciju s našim klijentima. Naime, svjesni smo da ste zaokupljeni važnijim stvarima u životu, tako treba i biti. Naša zadaća je prilagoditi se vama u čemu nam pomažu naša moderna rješenja i usluge:

- Online informacije i podrška
- Jednostavan pristup uslugama
- Online ugovaranje osiguranja


Tako možemo biti u kontaktu bilo kada i bilo gdje na način koji vama odgovara. Zbog toga, ostaje vam više vremena i pažnje za one istinski bitne stvari u životu: obitelj, ljubav i prijateljstva.

sava-nikad-sami-online-osiguranjeKako je sve počelo?

Sava osiguranje nastalo je prije pet godina udruživanjem četiri europska osiguratelja: Velebit osiguranje, Velebit životno osiguranje, Zavarovalnica Tilia i Zavarovalnica Maribor. Vrijedi podsjetiti kako nas pripadnost Osigurateljnoj grupi Sava čini dijelom jedne od najvećih financijskih grupacija u JI Europi. Od samih početaka naše vrijednosti i pristup našim klijentima sadržan je u sloganu: Nikad sami. Ulogu osiguratelja shvaćamo kao podršku vašem životnom putu, kao podršku na koju možete računati kada je najpotrebnije. Zbog toga je Sava osiguranje pouzdan partner uz kojeg niste “Nikad sami”.

Biti tu za vas uz moderne tehnologije - naša je misija

Kao moderni osiguratelj, od samih početaka orijentiramo se na online poslovanje i ugovaranje osiguranja. Od online ugovaranja osiguranja od automobilske ili motociklističke odgovornosti, putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja imovine, osiguranja od nezgode sve do obaveznog osiguranja brodica i plovila. Sve što je potrebno možete ugovoriti iz udobnosti vlastitog doma u par klikova.

Podupiremo hrvatski sport

Ponosni smo na hrvatski sport koji podupiremo: nastavili smo suradnju s prvoligašem HNK Rijeka kao generalni sponzor, započeli smo suradnju sa zagrebačkim nogometnim klubom NK Rudeš. Osim toga, podupiremo i HAVK Mladost, veslački klub kojem pripadaju zlatni olimpijski i europski prvaci braća Martin i Valent Sinković, a prošle godine podržali smo i perspektivnu hrvatsku tenisačicu Astrid Joha-Bilić iz Zadra.

Veselimo se novim izazovima koji su pred nama i sretni smo što uz moderna rješenja možemo biti uz vas onako kako vi to želite i zaslužujete.

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.