Nikad sami – Dobro je znati

Sava auto osiguranje - dodatno se osigurajte: napravite nešto za sebe, pročitajte više.

U prvom redu pažljivost, ali za svaki slučaj - osigurajte se

Zima je u punom zamahu, što znači da trebamo biti dodatno pažljivi na cesti zbog vremenskih uvjeta i lošije vidljivosti. Već smo pisali o "5 stvari koje trebate imati na umu prije vožnje", "zimskim gumama i 7 pravila za zimu" i o "6 pravila iskusnih vozača u zimskim uvjetima." Provjerite više u seriji tekstova "Nikad sami - Dobro je znati". Dobra priprema, smirenost i vozačko iskustvo svakako doprinose sigurnijoj vožnji. Ali nažalost, nesreće se ipak događaju, koliko god se pripremili. Sekunda slabijeg opreza može biti od ključnog značaja. Ovdje uvijek možete pročitati više o osiguranju vozila: auto ili moto osiguranju, kao i o kupnji police online. 

“Ugovaranjem obveznog osiguranja vozila osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane vlastitim vozilom u zemlji i inozemstvu.” Drugim riječima, vaša polica osiguranja služi za namirenje troškova druge strane. To je osnovna svrha vaše police osiguranja. Srećom, uz pomoć dodatnih pokrića Sava osiguranja - štitite direktno sebe i svoje najbliže. Na primjer, cijena osnovne Sava asistencije - Pomoć na cesti iznosi samo 83 kn godišnje, tako da predstavlja mudro ulaganje.

Prema Ministarstvu unutarnjih poslova, 2018. godine zabilježeno je čak 34 342 prometnih nesreća. Takav broj daje nam računicu od prosječno čak 94 prometne nesreće dnevno.

sava-auto-osiguranje

Kojim se sve dodatnim pokrićima možete zaštititi?

1. Sava asistencija - Pomoć na cesti: odaberite između 8 asistencija prilagođenih vašim potrebama. Vrijedi i za motore i poduzetnike. Nudi pokriće pomoći na mjestu asistencijskog slučaja, vuču vozila, spašavanje vozila, kao i povratak odnosno prijevoz maloljetnih osiguranika iz inozemstva i druge benefite.

2. Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja - za vozača ili putnike u vozilu.

3. Zaštita bonusa - dobro poznato dopunsko osiguranje moguće je ugovoriti uz policu osiguranja vozila sa stupnjevima bonusa od 25% do 50%.

4. Pravna zaštita - nudi pokriće u slučajevima obrane u kaznenopravnim postupcima, prekršajnim postupcima, te u postupcima vezanim uz mogući gubitak vozačke dozvole.

5. Dopunsko pokriće od sudara sa životinjama - nudi pokriće za oštećenje ili uništenje Vašeg vozila uslijed sudara s divljači ili domaćim životinjama. Iznenadili biste se koliko su ovakve nesreće zapravo česte, a mogu rezultirati velikom materijalnom štetom.

6. Osiguranje vozača za štetu zbog tjelesnih ozljeda - AO+ - dopunsko pokriće kojim osiguravatelj nadoknađuje štetu zbog tjelesnih ozljeda koje je u prometnoj nesreći pretrpio vozač vozila navedenog u polici osiguranja.

Ne plaćajte osiguranje vozila previše. Ostanite odmorni i fokusirani u vožnji, a brigu prepuste nama.

Osigurati se možete online u Sava nagrađivanom Webshopu u nekoliko jednostavnih koraka, dobijete HUO kod i spremni ste za tehnički. Osim toga, provjerite naš Kalkulator osiguranja. Za sve upite, stojimo na raspolaganju na web chatu, 0800 913 023 ili na email e.osiguranje@sava-osiguranje.hr. Detaljnije o dodatnim pokrićima možete pročitati u sekciji o auto osiguranju - Nikad sami na cesti.

Nikad sami uz Sava osiguranje.