4 razloga za Sava Moto asistencije - pomoć na cesti za motoriste

 

Uvijek je dobro imati ugovorenu asistenciju, za automobil ili motor

Svima nam je dobro poznata auto asistencija, popularno nazvana i "pomoć na cesti". No, jeste li znali da postoje i moto asistencije za sve vozače motora, skutera i motocikla? Koncept je isti, u slučaju potrebe za asistencijom, uslijed nepredviđene situacije zbog koje biste inače potrošili puno vremena i novca, samo nazovete asistenciju i vaša briga postaje naša.

Koja sve vrste moto asistencije postoje?

Postoje dvije vrste asistencija, osmišljene prema vašim željama i potrebama.

1. Prva je Sava Asistencija Moto.

Ovaj program asistencija pomaže na mjestu asistencijskog slučaja, pomaže kod vuče vozila i organiziranja vuče uz limit pokrića 400 EUR, kod problema s ključevima vozila i problema s gorivom, u slučaju potrebe nudi se i zamjensko vozilo do 48 h, kao i smještaj u hotelu do 150 EUR/noć najviše tri dana, a tu su i brojne druge pogodnosti.

Cijena? Kao i druge asistencije, Sava Asistencija Moto ugovara se uz obavezno osiguranje motora za cijenu od samo 9,82 EUR godišnje.

cijena-osiguranje-motora-asistencija2. Drugi program asistencija je Sava Asistencija Moto Premium.

Slično kao i prvi program, Asistencija Moto Premium pomaže na mjestu asistencijskog slučaja, pomaže kod vuče vozila i organiziranja vuče, ali uz limit pokrića 3000 EUR, odnosno 1500 EUR za vuču. Tu je spašavanje vozila, dostava zamjenskih dijelova, troškovi prijevoza osiguranika, zamjensko vozilo do 72 h u inozemstvu ili 120 h u Hrvatskoj. Osim toga, uključuje smještaj u hotelu do 4 dana uz iznos od 200 EUR/noć, trošak liječenja u inozemstvu do 10 000 EUR i brojne druge pogodnosti.

Cijena? Za razdoblje od godine dana cijena Sava Asistencije Moto Premium iznosi 35,57 EUR.

Saznajte više o asistencijama

Kako funkcioniraju moto asistencije?

1. Prvi korak je odabir željenog programa moto asistencije koja se ugovara uz obvezno osiguranje motora, skutera ili mopeda. Osiguranje se može jednostavno ugovoriti online, putem zastupnika ili u poslovnicama.

- Online osiguranje - izračun
- Kontakt, chat i broj telefona
- Karta mreže poslovnica

2. Moto asistencija vam stoji na raspolaganju 365 dana u godini, 24 sata dnevno, u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Istječe vam osiguranje motora?

3. Što napraviti u slučaju potrebe za moto asistencijom?

Prvi korak je nazvati broj Sava asistencija - pomoć na cesti: +385 01 66 66 290. Korisnička služba preuzima brigu za vaš slučaj, objašnjava proces, traži potrebnu vuču i procjenjuje vrijeme do dolaska pomoći.

3. Kada je uopće potrebna asistencija?

Probleme na putovanju ne možemo predvidjeti, ali zato se možemo na njih pripremiti ugovaranjem asistencije. Slično kao i kod automobila, česti su problemi s akumulatorom, koji su često nenadani i neugodni, pogotovo ako ste u drugoj državi. Ali i da motor ne možete upaliti ispred vaše kuće može biti jednako nezgodno. Ključevi se mogu zagubiti, pogotovo tijekom ljetne sezone kupanja u moru, a nastali problem na motoru može biti kompleksniji od neispravnog akumulatora i može zahtijevati nekoliko dana popravka i čekanja novih dijelova. Dobro je što uz Sava Asistenciju Moto Premium asistencija pokriva troškove dostave dijelova.

4. Ušteda

Možda ste u međuvremenu i sami izračunali kako je već i jedno zvanje vučne službe višestruko skuplje od ugovaranja godišnje asistencije. Osim toga, višestruko ste osigurani kroz razdoblje od čitave godine za niz drugih nepredviđenih situacija. Ugovaranje Sava Moto Asistencije pametna je investicija.

Želimo vam sretan put!

 

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni telefon na broju 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.