Savršeni ljetni izleti motorom, treći dio. Najbolje osiguranje motora i asistencija

 

Pripremite motore i krenimo s pripremama

Vrijeme je za treći dio našeg popularnog serijala o najboljim izletima motorom. Ako je auto namijenjen za putovanje od točke A do točke B, motor je svakako namijenjen za uživanje. Upravo su kraći izleti koji ne zahtijevaju previše pripreme, a nude dovoljno prostora za odmor, idealni za vikend. Za vas smo u novom blogu istražili koji su gradovi i regije idealni za upravo takve mini-odmore.

Prije nego li krenete na put, potrebno je pripremiti motor. Srećom, tu je naš blog s 5 savjeta za održavanje motora. Pročitajte više. Tamo također možete pronaći i prva dva dijela našeg serijala o izletima koje svakako preporučujemo.

kalkulator-osiguranje-motoraSpakirajte ruksak, ulaštite svoje limene ljubimce i krenimo na put!

1. Istra

Istra je hrvatska prijestolnica gastronomije i kvalitetne turističke ponude i ima mnoštvo toga za ponuditi svojim gostima. Osim poznatih gradova na moru i kontinentalna Istra nudi pregršt sjajnih iskustava. Već na tri sata vožnje od Zagreba, čeka vas Motovun. Kad god možete, izbjegavajte glavne ceste i autoceste. Dajte si vremena i lagano klizite cestom. Istra je puna pitoresknih gradića poput Pazina, Višnjana, Buja i mnogih drugih.

2. Trakošćan

Već na jedan sat vremena vožnje od Zagreba smjestio se dvorac Trakošćan. Ovo zaštićeno kulturno dobro, sadrži i perivoj i park šumu s jezerom. Ovaj dvorac dugačke povijesti prvi put se spominje još u 14. stoljeću, a proveo je niz stoljeća kao vlasništvo plemićke obitelji Drašković. Trakošćan predstavlja odličan izbor za relaksirajući vikend i lijepu vožnju.

Provjeri akciju osiguranja motora 15-25%

3. Karlovac i Duga Resa

Tko je ikad stao u Karlovcu? Možda ne svi, ali bi definitivno trebali probati. Prvotno osnovan kao tvrđava, Karlovac se prostire na poznate četiri rijeke: Kupa, Korana, Mrežnica i Dobra. Isprobajte i put starom cestom do Karlovca, takvo putovanje pruža najviše doživljaja, pogotovo u usporedbi s autocestom. Jako lijepi put vodi i do Duge Rese, koju preporučujemo posjetiti. Priroda na putu je sjajna.

4. Krk

Poznato vikend odredište je otok Krk. Doduše, prvi dio puta možda je najbolje odraditi autocestom, ali drugi dio puta, kao i samo putovanje po otoku, milina je za vožnju motorom. Krk će vas dočekati mnoštvom uvala i malih mjesta koja sva vrijedi posjetiti. Također, Krk je i sjajno mjesto za razne tipove kampiranja.

5. Ozalj

Grad Ozalj smješten je na manje od sat vremena vožnje od Zagrebu. Smješten na rijeci Kupi, Stari grad Ozalj plijeni pažnju svojim pozicioniranjem na litici i brojnim povijesnim vrijednostima. I put do Ozlja predstavlja priliku za uživanje u prirodi i laganom vožnjom po lijepom vremenu. Naravno, prije svakog puta obavezno proučite vremensku prognozu, a nije na odmet spakirati se i za neočekivane promjene vremena.

Svaki put je lakši uz dobrog suputnika

Vjerni pratitelj na svakom vašem putovanju je i Sava osiguranje motora i jedinstvena ponuda Sava Moto asistencija. Naime, Moto asistencije kreću već od 74 kn mjesečno i nude mnoštvo pokrića oblikovanih prema vašim potrebama. Saznajte više o ponudi Sava Moto asistencijama.

Nadamo se da će vam ovi prijedlozi uljepšati ljeto i putovanje motorom. Želimo vam sigurne izlete i mnogo ugodnih doživljaja! Za sve nepredviđene situacije na putu, tu su asistencija i osiguranje motora online, brzo i jednostavno. Sretan put!

Nikad sami na motoru

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.