5 najboljih obiteljskih destinacija i putno osiguranje

 

Dobri planovi znače dobar početak

Vrijeme je ljetnih odmora i planovi za godišnje odmore i putovanja počinju se ostvarivati. Neki su već detaljno isplanirali svoje odmore, a neki će se odlučiti u zadnji tren, tj. “last minute”. Bez obzira na status vašeg planiranja, nadamo se da će vam naši prijedlozi za najbolje obiteljske destinacije biti zanimljive i korisne. Ako ne ove godine, onda možda sljedeće.

Bitna varijabla, možda i najbitnija je ukupni budžet koji stoji na raspolaganju. No, s porastom cijena u Hrvatskoj, a pogotovo i cijena vezanih za turizam, budžet za ljetovanje u Hrvatskoj i u inozemstvu počinje se izjednačavati. Stoga, možda je baš sada vrijeme da razmislite o onom putovanju o kojem maštate godinama. Vjerojatno najmanja stavka u budžetu, a može značiti puno je putno zdravstveno osiguranje koje možete ugovoriti online, brzo i jednostavno. A obiteljski paket putnog osiguranja povoljniji čak do 50 %. Osigurajte sebe i svoju obitelj kroz naš super povoljni obiteljski paket putnog osiguranja.

putno-osiguranje-onlineObiteljsko putno osiguranje

Provjerite ovih 5 obiteljskih destinacija:

1. Portugal: Porto

Portugal je već niz godina sve omiljenija destinacija hrvatskih turista i to s razlogom. Povijesni centar Porta pruža jedinstvene vidike i pod zaštitom je UNESCO-a. Područje Porta naseljeno je od doba Rimskog carstva, a danas je ipak manji i smireniji grad nego Lisabon. Osim po istoimenom vinu, Porto nudi i odličnu morsku hranu i sireve.

2. Španjolska - Sevilja

Sevilja je najveći grad u južnoj Španjolskoj pokrajini Andaluziji. Prekrasna barokna arhitektura i miris drveća naranče obilježavaju ovaj grad. Štoviše, u 16. i 17. stoljeću Sevilja je bila jedan od najvećih gradova u Europi. Centar Sevilje također je pod zaštitom UNESCO-a. Preporučeno vrijeme za posjetu je od veljače do svibnja zbog visokih ljetnih temperatura.

Provjeri cijenu putnog osiguranja

3. Austrija: Beč

Na samo četiri sata vožnje od Zagreba nalazi se austrijska prijestolnica Beč. Posjetite raskošni dvorac Schönbrunn, zajedno s perivojem. Tu su i poznate bečke kavane i heurigeri (vinske konobe). Grad je bogat parkovima i perivojima, a centar je okružen urbanističkim postignućem, kružnom ulicom Ringstrasse. Zbog blizine Zagrebu, Beč je idealan i za obiteljski vikend izlet.

4. Bosna i Hercegovina: Mostar

Ovaj grad na obalama rijeke Neretve od svojih početaka vezan je za rijeku i most, zbog čega se i zove “Mostar”. Glavna atrakcija pod zaštitom UNESCO-a je ikonični Stari most koji spaja dvije obale Neretve. Stari centar Mostara ima specifičan šarm, a sve se može vidjeti u obilasku pješke. Ako putujete u južnu Dalmaciju, posjetite Mostar.

5. Slovenija - Velika planina

Smještena u Kamničkim Alpama u Sloveniji, Velika planina predstavlja prekrasnu planinarsku pustolovinu u blizini Ljubljane. Prespavajte u pitoresknim, ali luksuznim pastirskim kolibama koje predstavljaju alternativu masovnom hotelskom turizmu. Pogled na bijele planinske vrhove svakog će ispuniti strahopoštovanjem. Velika planina pruža boravak u prirodi za cijelu obitelj.

Mali korak za veliku sigurnost

Gdje god krenuli u inozemstvo, putno zdravstveno osiguranje vjerni je pratitelj vaše obitelji. Neizvjesnost putovanja ne možemo u potpunosti dokinuti, ali možemo značajno ublažiti razinu emotivnog i financijskog stresa, to je ključ dobrog putnog osiguranja. Ugovaranje osiguranja je najmanji dio planiranja putovanja, a može značiti puno.
Osim obiteljskog putnog osiguranja, možete odabrati između individualnog, grupnog, godišnjeg i skijaškog putnog osiguranja.

Bezbrižan put počinje ugovaranjem putnog osiguranja.


Nikad sami online

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni telefon na broju 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.