5 razloga zašto je polica dodatnog zdravstvenog osiguranja “Najbolji liječnici svijeta” dobar izbor za vaše zdravlje

 

  Znate li što je polica dodatnog zdravstvenog osiguranja “Najbolji liječnici svijeta”?

To je globalna polica zdravstvenog osiguranja koja vam osigurava pravo na najbolji tretman kada je najpotrebnije. “Najbolji liječnici svijeta” osiguravaju vam zdravstvenu skrb u vrhunskim svjetskim zdravstvenim centrima, od SAD-a do Švicarske ili Velike Britanije. Milijuni ljudi su osiguranici osiguranja “Najbolji liječnici svijeta”, budući da je to globalno najpopularniji oblik dodatne zdravstvene zaštite.
 
dodatno-zdravstveno-osiguranje-najbolji-lijecnici-svijeta-savaJeste li znali da je smrtnost od malignih bolesti u Hrvatskoj veća nego li u ostatku zapadne Europe, a Hrvatska je nažalost na visokom drugom mjestu u Europskoj uniji po broju umrlih od malignih bolesti po stanovniku. Drugim riječima, postotak smrtnosti se mogao smanjiti pravovremenim i suvremenim medicinskim tehnikama i mnogi životi su mogli biti spašeni. U Hrvatskoj od neke vrste raka svake godine oboli 23 000 osoba, a od posljedica bolesti umre 11 000 osoba.
 

  Zašto baš ovo dodatno zdravstveno osiguranje?

Temeljna ideja programa "Najbolji liječnici svijeta" je pravo na najbolji mogući tretman i pravo na liječenje kada je najpotrebnije. Zašto smo sigurni da ćete dobiti najbolji tretman? Zato što program “Najbolji liječnici svijeta” uključuje zajednicu od 53 000 vodećih svjetskih liječnika u vrhunskim zdravstvenim ustanovama.
 

Promotivnom akcijom Zdravlje biraj i profitiraj* uz 20% popusta darujemo i mobitel ZTE BLADE A5 svim kupcima koji zatraže ponudu preko naše web stranice i ugovore osiguranje.

 


  Zašto su Najbolji liječnici svijeta dobar izbor za vaše zdravlje?

Uz policu zdravstvenog osiguranja "Najbolji liječnici svijeta" osigurano vam je:

1. Pravo na drugo liječničko mišljenje.
2. Liječenje u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 EUR godišnje.
3. Pravo na putne troškove i smještaj za vas i jednu osobu u pratnji.
4. Bolničku naknadu od 100 EUR za svaki dan proveden u bolnici.
5. Troškove lijekova do 50.000 EUR.

Osiguranje je moguće je ugovoriti kao pojedinačno i obiteljsko.

Ugovorite policu osiguranja "Najbolji liječnici svijeta"
 


  Kako u praksi izgleda ostvarenje prava iz ove police?

1. Prvi korak je ugovoriti zdravstveno osiguranje "Najbolji liječnici svijeta". U slučaju zdravstvene dijagnoze koju pokriva polica "Najbolji liječnici svijeta", javljate se osiguranju s medicinskom dokumentacijom.

2. Drugi korak je da liječnici u sklopu programa rade detaljnu analizu vašeg zdravstvenog stanja i daju svoje drugo mišljenje.

3. Treće, dobivate drugo mišljenje, tj. dijagnozu i preporuke za liječenje. Početna dijagnoza iz medicinske dokumentacije se može potvrditi ili promijeniti.

4. Četvrto, ako dijagnoza podrazumijeva liječenje, možete ga nastaviti u inozemstvu. U sklopu programa “Najbolji liječnici svijeta” organizirat će sve potrebno. Liječenje će se nastaviti u vrhunskim zdravstvenim ustanovama. U slučaju da liječenje nije potrebno, to je dobra vijest: drugo mišljenje koje ste dobili opovrgnulo je prvotnu dijagnozu.

5. Peto, u slučaju odluke i potrebe za liječenjem, program “Najbolji liječnici svijeta” preuzima svu organizaciju: sakupljanje dokumentacije, putovanje, smještaj, hospitalizaciju i liječenje. Treba naglasiti da vaša polica "Najbolji liječnici svijeta" podmiruje sve nastale troškove. Nakon liječenja, osiguranje je i dalje dostupno za podršku i savjetovanje.

Nikad sami u bolesti uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva Vaša pitanja, na raspolaganju Vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas na našoj Facebook stranici.