Počinje nova sezona motora: saznajte na koja 4 načina Sava osiguranje brine o vama i vašem motoru kao nitko do sada

Dolazak sunčanih i dužih dana veseli sve ljubitelje motora i mopeda.

Nakon zimske hibernacije, uskoro započinje nova sezona vožnje limenim ljubimcima. U Hrvatskoj je prema Državnom zavodu za statistiku registrirano ukupno 157.359 mopeda i motora. Ako ste među sretnicima koji posjeduju vlastiti prijevoz na dva kotača, možda će vam biti zanimljivo pročitati na koje sve načine možete smanjiti rizike pri vožnji motora.

Putovanje motorom donosi jedinstveni osjećaj slobode i stopljenosti s okolišem, kakav se ne može usporediti s automobilom. Upravo zbog toga, nosi i neke drugačije rizike koji zahtijevaju rješenja.

Budući da su vozači motora bili u zimskoj pauzi, dobro je prisjetiti se nekih činjenica prije početka vožnje:

  • Postoji značajna temperaturna razlika u ožujku, travnju i dijelu svibnja, koja varira od -5 do +20 stupnjeva. Preporučuje se slojevita odjeća, kako biste se prilagodili promjenjivim vremenskim uvjetima te dodatan oprez na cesti.

Sava-osiguranje-motora-online-cijena

  • Još uvijek je moguća poledica na cestama, pogotovo u jutarnjim i večernjim satima. To je dodatno opasno za vožnju na dva kotača.
  • Vrlo bitno: budite svjesni da su mnogi vozači automobila tijekom zime izgubili percepciju o motociklistima, kao i naviku provjeravanja prostora oko sebe. U prvim danima proljeća vozite posebno oprezno.
  • Uvijek imajte kacigu i zaštitnu odjeću, bez obzira jeste li na snažnom motoru na putu prema moru ili mopedom  odlazite u trgovinu. Ne samo zbog 1.000 kn kazne zbog nenošenja kacige, već zbog sebe samih.

Nova sezona motora - 4 načina na koji brinemo o vama i vašem motoru.

1. Obvezno osiguranje motora - brzo i jednostavno.

Policu obveznog osiguranja motocikala i mopeda možete jednostavno, brzo i sigurno ugovoriti u našem Webshopu i odmah ste spremni za odlazak na tehnički!

2. Sava Moto asistencija - pomoć na cesti kada zatreba.

Odaberite između dva paketa: Sava asistencija Moto Premium ili Sava asistencija Moto. Pomoć na mjestu asistencijskog slučaja, vuča vozila, smještaj u hotelu ili zamjensko vozilo i to već od 74 kn godišnje.

Ako uz policu obaveznog osiguranja motora ili motocikla ugovorite Vigo osiguranje ili dopunsko pokriće Sava asistencija MOTO ili MOTO PREMIUM ostvarujete sljedeći popust:
- U grupi od 501 ccm do 1.000 ccm primjenjuje se popust u visini 15%!
- U grupi preko 1.000 ccm primjenjuje se popust u visini 25%!

3. Kasko osiguranje - za sve (ne)prilike.

Osigurajte si bezbrižnu vožnju i izbjegnite neželjene posljedice čak i u slučaju prometne nesreće koja je nastala vašom krivnjom. Ostvarujete i brojna pokrića za veliki broj rizika. Ostvarite popuste na kasko osiguranje uz ugovaranje police obveznog osiguranja vozila.

4. Vigo osiguranje - nova moto platforma za 21. stoljeće.

Vigo spašava živote. Jedinstveni proizvod na hrvatskom tržištu: Vigo telemetrijski uređaj + Vigo mobilna aplikacija. Vigo automatski poziva u pomoć i spašava živote, prati kretanje motora te prepoznaje kada je motor ukraden. U slučaju krađe Vigo osiguranje biti će vam isplačena novčanu protuvrijednost motora. Iskoristite promo akciju, već od 55 kn mjesečno, a uz svaku VIGO policu poklanjamo Vam i mobitel ZTE BLADE A5.

Nikad sami na motoru uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš Newsletter - povremeno dobivajte info o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na besplatnom broju telefona 0800 913 023, na našoj Facebook stranici, e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom uglu ove stranice koju upravo čitate.