Nova sezona motora je pred vratima – dočekajte ju spremni uz Vigo osiguranje i Sava asistencije

 

  Bliži se vrijeme za nove motociklističke avanture, jeste li spremni?

Približavanjem kalendarskog početka proljeća 21. ožujka, približava nam se i početak nove sezone motora. Dijelimo uzbuđenje motorista koji nakon zimske pauze pripremaju svoje metalne ljubimce za nove avanture. Tijekom prošle 2020. godine putovanje unutar i izvan Hrvatske bila su značajno ograničeno i nadamo se da će ljeto 2021. godine donijeti normalizaciju putovanja motorom i automobilom.


Stoga, vjerujemo da ćete nadoknaditi propušteno. Preporučujemo da ove godine napravite nešto više za sebe i svoj motor. Mnogi su već upoznati s Vigo osiguranjem, modernom moto platformom koja brine o osiguraniku i motoru 24 sata dnevno. Uz Vigo uređaj koji se postavlja na vaš motor i Vigo aplikaciju na vašem mobitelu, uvijek imate nadzor nad motorom.

Iskoristite Promo akciju "Vigo biraj i profitiraj!" i uz svaku novougovorenu VIGO policu poklanjamo mobitel ZTE BLADE A5!

Osim toga, Vigo osigurava od krađe, a sadrži i vrijednu značajku automatskih SOS poziva u slučaju nesreće, koja može spasiti živote. Podsjećamo vozače automobila na povećan oprez na prijelazu iz zimske motociklističke pauze u novu sezonu motora na cestama.

Ovog proljeća krenite u novu sezonu motora uz Vigo osiguranje na vašoj strani

sava-vigo-osiguranje-motorVažno je spomenuti i to da Vigo osiguranje nije vezano za datum registracije ili ostala osiguranja poput obaveznog osiguranja motora i nudi se po povoljnoj cijeni već od 55 kn mjesečno.

Sava asistencije - odličan omjer cijene i usluga asistencije

Osim Vigo osiguranja, od velike pomoći mogu biti i Sava asistencije - pomoć na cesti, za motore i automobile. Asistencije su sve popularnije zbog odličnog omjera cijene i dobivenih usluga i pokrića.

Potencijalni problemi koji se mogu pojaviti prilikom putovanja motorom ili automobilom oduzimaju puno vremena i novaca, ali i uzrokuju nepotrebni stres. Uz Sava asistencije svi problemi se lakše rješavaju, poput potrebe za vučnom službom, problema s ključevima ili gorivom, potrebe za zamjenskim vozilom pa čak i uz mogućnost noćenja u hotelu.

Sava asistencije - pomoć na cesti za motore i automobile

Zamislimo hipotetsku situaciju gdje se motor ili auto pokvari uslijed godišnjeg odmora u Hrvatskoj ili u inozemstvu. Bez asistencije osuđeni ste na rješavanje svakog problema posebno, od vučne službe do mehaničara, a cijelo vrijeme ste bez vašeg vozila. U slučaju ugovorene asistencije, nazivate dobiveni broj telefona za asistencije, a nastale probleme preuzima Sava asistencija. Jednostavno i bez stresa.

U ponudi su dvije Sava asistencije za motore: Sava asistencija Moto već od 74 kn godišnje i Sava asistencija Moto Premium već od 268 kn godišnje. Uz Sava asistenciju Moto Premium pokriveni su troškovi vuče vozila do čak 3.000 EUR, troškovi dostave zamjenskih dijelova, troškovi prijevoza osiguranika avionom ili taksijem, pravo na zamjensko vozilo do 72 sata u RH ili do 120 sati u inozemstvu, smještaj u hotelu i brojne druge usluge asistencije.

Sava asistencije za automobile kreću već od 83 kn godišnje, a možemo preporučiti Sava asistenciju Basic Plus za 193 kn, kao odličan omjer cijene i dostupnih usluga asistencije.

Nova sezona motora je pred vratima, ove godine osigurajte si dobru startnu poziciju i novu razinu sigurnosti uz inovativno Vigo osiguranje i bezbrižniji odlazak na put uz Sava asistencije.

Nikad sami na putovanju uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš Newsletteri povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.