Osiguranim plovilom u nove avanture: obavezno osiguranje

 

More poziva u nove avanture

Prvi dani proljeća su iza nas, a ljeto će stići prije nego li se okrenemo. Tako i svi vlasnici plovila i brodica već počinju razmišljati o novim morskim avanturama u ovoj sezoni. Već i manji brodić pruža nezaboravne uspomene za čitavu obitelj - složit će se svatko tko je kao dijete proveo barem dio ljeta na brodici. Vizure poput morske pučine, otoka u daljini, pitoresknih dalmatinskih ili istarskih gradića, kao i oslanjanje na vlastite sposobnosti, jednako su uzbudljive djeci i odraslima.

Štoviše, ljubav prema moru opjevana je brojnim skladbama i čini integralni dio Hrvatske kulture i imaginarija. No, jeste li znali da je osiguranje od odgovornosti zakonom obavezno za sve brodice i plovila čija snaga prelazi 15 kW? To bi bilo otprilike 20.12 konjskih snaga.

osiguranje-plovila-brodica-jahtiKupi osiguranje plovila online

Spremni i na veće udaljenosti?

Ali, i ta granica nije baš slučajna, naime brodice slabije od 20 konjskih snaga teško mogu dostići brzinu potrebnu za brzo i efikasno putovanje morem, takozvano glisiranje. Tako se sva plovila čija snaga motora iznosi više od 15 kW smatraju ozbiljnijim prijevoznim sredstvima, koja mogu i nanijeti veću štetu u slučaju nezgode. Jeste li već osigurali svoje plovilo?

Osigurati se mogu i plovila koje dajete u najam, kao i gospodarska vozila.

Saznajte više o obaveznom osiguranju plovila.

More i ja

Ima li što ljepše nego li provesti ljeto na pučini, ploveći od otoka do otoka, od gradića do gradića? Nadamo se da će vam se svi planovi ostvariti.

Info izračun osiguranja plovila

Osigurajte svoju brodicu jednostavno i sigurno online u nekoliko jednostavnih koraka iz udobnosti vlasitog doma. Klik na link vodi vas u Sava Webshop gdje odaberete za koji tip plovila odabirete osiguranje, snagu plovila 15 - 30 kW, 30 - 50 kW i tako dalje, zatim tu su ime plovila, registarske oznake, broj putnika, broj članova i posade i datum početka osiguranja. Ubrzo dobivate informativnu ponudu i možete ugovoriti obavezno osiguranje vašeg plovila. Za sva pitanja i nedoumice, na raspolaganju vam stoje naši agenti na web-chatu i telefonu 0800 913 023.

Želimo vam sretnu plovidbu i mirno more!

Pogledajte još:

- Osiguranje od nezgode

- Životno osiguranje 

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni telefon na broju 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.