Nikad sami – Dobro je znati

Kako osiguranje imovine može spasiti dom? Neka DOM bude Vaše sigurno sklonište.

Nikada ne mislimo da će se loše stvari desiti baš nama...

Nesreće i tragedije stvar su filmova i urbanih priča. Dogodile su se prijatelju našeg prijatelja, ali neće se valjda dogoditi “baš” nama! No, nesreća je nepredvidljiva i nikada zapravo ne znamo što donosi sutrašnji dan. No, zato se možemo dobro pripremiti za nepredvidive situacije i tako spriječiti mnoge loše posljedice.

Požari, poplave, izljevi vode, prirodne i druge katastrofe, lomovi i vandalizam mogu pogoditi bilo koga, bilo kada. Postoje i one specifičnije nezgode na koje je možda osjetljivija vaša obitelj, vaša nekretnina ili oprema. Osigurati možete i osobne predmete, opremu za vrt, opremu kopnenih motornih vozila, kao i svoje pametne moderne instalacije. Ponosno predstavljamo novo osiguranje DOM - cjelovito rješenje za više od 50 rizika! U tijeku je i promotivna akcija "Siguran dom uz gratis telefon”: darujemo mobitel Alcatel U5 Premium edition svim kupcima webshopa koji za vrijeme trajanja akcije ugovore višegodišnju policu. 

Osigurnje imovine dom Sava

Trudimo se i radimo kako bismo svoj dom učinili utočištem za sebe i svoju obitelj.

Ipak, moguće je napraviti dodatni korak kako bismo u svoj dom unijeli još veću sigurnost. Jeste li znali da s programom osiguranja DOM možete lako i brzo osigurati svoje domove, kuće, stanove i vikendice, garaže, spremišta i opremu za više od 50 rizika za raznih opasnosti? Osigurati možete čak i nekretnine koje dajte u najam
Dodatno možete ugovoriti osiguranje obitelji od nezgode ili uključiti osobnu ili kućnu asistenciju, osiguranje pravne zaštite, osiguranje kućnih ljubimaca i osiguranje u slučaju davanja objekta u najam. Znati da ste sigurni, neprocjenjiv je osjećaj.

Osiguranje DOM krojite sami! Osigurajte svoju teško stečenu imovinu.

Svi mi živimo različitim životnim stilovima, na različitim mjestima i u drugačijim uvjetima. Praktična značajka osiguranja DOM je što je napravljen prema vašim potrebama, a dolazi u tri paketa: DOM+ / DOM Premium / DOM Premium +. Glavne prednosti DOM osiguranja su:

1. Birajte između paketa za različite životne stilove.
2. Asistencija u slučaju kibernetičkog napada.
3. Osobnu ili kućnu asistenciju i osiguranje pravne zaštite. 

Jedna kuna dnevno za miran san i još mirniju budućnost.

Program osiguranja DOM birate sami, prema vlastitim preferencijama, a uvijek ga možete proširiti raznim pogodnostima. Ono što je bitno jest da se osjećate sigurno u svakodnevici koju pažljivo i predano krojite svakim danom. Uz osiguranje DOM, spavajte mirno, znajući da kako god vam se sreća okrenula, vi ste korak ispred!

Više informacija o programu Osiguranja DOM, predefiniranim paketima i ostalim informacijama možete pronaći na sljedećem linku. Osiguranje možete lako ugovoriti online, a tu su i naše agentice koje vam mogu pomoći u odabiru.
Nikad sami uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš  Newsletter ovdje i povremeno dobivajte promo akcije, novosti i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na besplatnom broju telefona 0800 913 023, na našoj Facebook stranici, e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom uglu ove stranice koju upravo čitate.

Pročitajte više