Novo u Hrvatskoj - najpotpunije osiguranje doma - DOM!

Dom je mjesto gdje bismo se trebali osjećati najsigurnijima, naša mala oaza, naše sklonište, tu smo svoji na svojem.

S veseljem vam predstavljamo potpuno novi program osiguranja koji jednim potezom štiti sve ono što biste nazvali svojim domom. Osiguranje imovine DOM pokriva osiguranje kuće, stanova, vikendica, spremišta, garaže, opreme i druge imovine od požara, prirodnih katastrofa i ostalih opasnosti. Osim toga, paket možete proširiti i na osiguranje obitelji od nezgode, pravnu, osobnu i kućnu asistenciju, osiguranje kućnih ljubimaca, kao i na osiguranje u slučaju davanja objekta u najam.

Nema na što nismo mislili, u svakom slučaju ste pokriveni! 

Novo osiguranje imovine DOM

Cjelovito rješenje za više od 50 rizika!

Koje su glavne prednosti ovog cjelovitog rješenja za osiguranje vas, vaše obitelji i teško stečene imovine? Za početak, Osiguranje DOM štiti od više od 50 rizika za različite opasnosti. To uključuje one svakidašnje i najčešće, poput raznih lomova, požara, poplava, provale, krađe i vandalizma, ali i one kojih se možda ne biste sjetili na prvu, a realna su opasnost: poput troškova čišćenja ili rušenja, štete uslijed tuče ili pritiska snijega, udarca motornog vozila ili odrona zemljišta. Pritom, imate priliku i ciljano zaštititi svoju vrtnu i automobilsku opremu i osobne, drage predmete veće vrijednosti, pri čemu osiguranje možete ugovoriti na stvarnu ili na novu vrijednost.

Druga velika prednost ovog paketa jest što opcije birate ovisno o Vašem životnom stilu. Svi smo različiti i neke će Vam stvari vjerojatno biti bitnije od drugih, tako da smo pokrili sve sfere i omogućili da Vaš željeni paket uključuje sve što vam treba:

          - S osobnom asistencijom u slučaju nezgode ugovarate si pomoć u cijelom svijetu.
          - U slučaju kibernetskog napada pomažemo vam u obnovi sigurnosne zaštite i obnovi arhive osobnih podataka, kao i                     popravku programske opreme.
          - Nudimo i pravno savjetovanje i pravnu zaštitu za cijelu obitelj.
          - Osigurajte i svoju obitelj od nezgode, pa i svog kućnog ljubimca.
          - Uključite kućnu asistenciju i znajte da ste pokriveni. 

Pokrića lako možete proširiti s osiguranjem dodatnih opasnosti i rizika. Opcija ima mnogo i možete izabrati jedan od unaprijed pripremljenih paketa, ili kroz razgovor s našim agenticama na 0800 913 023, pronaći ćemo najbolje rješenje za Vas.


Neka Vaš DOM uistinu bude Vaše najsigurnije sklonište! Već od 1 kn dnevno za sigurnost Vašeg doma.

Odvojite malo vremena, kontaktirajte nas i spavajte mirno. Pročitajte još o novom cjelovitom programu osiguranja imovine DOM, klikom na priloženi link.

Više možete saznati i na Web chatu u donjem desnom kutu vašeg ekrana, slobodno pošaljite nam poruku kao u Messanger-u ili WhatsApp-u. Ili, provjerite naš nagrađivani Webshop ili pozivnom na besplatni broj 0800 913 023.
Osiguranje DOM rješava vas svih briga odjednom, uživajte u životu znajući da ste uistinu sigurni u svakom slučaju!

Nikad sami doma uz Sava osiguranje.