Nikad sami – Dobro je znati

Osiguranje imovine, kuće ili stana: odgovorna navika za budućnost, već od 1 kn dnevno.

Stvaranje kulture osiguranja: kratki pregled situacije u Hrvatskoj

Osiguranje imovine je navika i odgovornost koja se u Hrvatskoj još uvijek gradi. Hrvatska je u samom vrhu Europe što se tiče vlasništva nad nekretninama, čak 89.9 % ljudi u Republici Hrvatskoj posjeduje nekretninu u kojoj živi. Usporedbe radi, prema europskom statističkom zavodu Eurostatu, u Njemačkoj 49.8 % stanovništva posjeduje nekretninu u kojoj živi. Vlasništvo nad nekretninom znači sigurnost, ali podrazumijeva i dodatne redovite troškove poput održavanja, renovacije i popravaka. Nekretnina je ekonomskim rječnikom “neproizvodni trošak”, ako se u njoj živi. Kako bi se zaštitili od nepredviđenih troškova i neugodnosti poput poplava, požara, krađe i mnogih drugih, stanovnici EU standardno osiguravaju svoju imovinu i aktivno misle na budućnost. Brzi info izračun možete napraviti u Sava Webshopu.

Kakve su navike osiguranja imovine, kuće i stanova u Hrvatskoj i u Europskoj uniji?

Prosječna premija osiguranja imovine po stanovniku u Europskoj uniji iznosi 170 EUR, a u Hrvatskoj samo 40 EUR (prema Hrvatskom uredu za osiguranje). To je više od četiri puta manje. Kako to da prosječan Hrvat ili Hrvatica posjeduje više imovine nego prosječni građanin EU, a osigurava svoju imovinu čak četiri puta manje? Već s jednom kunom dnevno osigurajte si miran san uz Sava osiguranje imovine. Štoviše u promotivnoj akciji “Siguran dom uz gratis telefon”, uz online ugovaranje višegodišnje police s opsegom pokrića B ili C na poklon dobivate mobitel Alcatel U5 Premium edition. Nakon što ste osigurali, ako se i dogode neugodne situacije (npr. provala, požar, oluja, puknuće cijevi, itd.) financijski teret sanacije podnijet ćemo mi, Vaš osiguratelj.

Kako se osigurati, brzo i jednostavno?

Vašu odgovornu naviku za sigurniju budućnost i miran san, možete započeti već danas na Webshopu Sava osiguranja. Uz već definirane pakete osiguranja imovine (A, B, C), u našem nagrađivanom Websopu možete izračunati i vlastitu kombinaciju po kvadraturi i željenim pokrićima - za objekt i za stvari. Ne dozvolite da vas iznenade neočekivane situacije. Kako kaže narodna mudrost: očekujte neočekivano, i to već od samo 1 kn dnevno.

Nikad sami doma uz Sava osiguranje.