Osiguranje imovine: predefinirani Mali paketi imovine online i osiguranje DOM

Zašto je osiguranje imovine bitno?

Može li se osiguranje imovine, kuće ili stana ugovoriti online ili samo uz pomoć zastupnika? Kako izbjeći neočekivane udare na obiteljski budžet? Saznajte u nastavku novog bloga iz serije Nikad sami - Dobro je znati.

Svima je dobro poznato kako u Hrvatskoj imovina predstavlja glavni oblik štednje i ulaganje u budućnost. Bez obzira na to je li riječ o kući ili stanu za život ili iznajmljivanje, ili možda apartmanima na moru, dobro održavana nekretnina vjerojatno će zadržati svoju vrijednost, a često će vrijednost i rasti. Iako je premija osiguranja imovine u Hrvatskoj rasla oko 12 % u prethodnom razdoblju, u usporedbi sa zapadnim susjedima i dalje zaostajemo. Naime, iznos ukupne premije u BDP-u u Hrvatskoj je iznosio 2,9 %, dok je u Njemačkoj iznosio 6,8 %, a u Francuskoj 8,6 %. Dio indikatora razvijenosti država upravo je i izdvajanje za osiguranje.*

najbolje-osiguranje-kuca-stan

Izbjegnite neočekivane udare na obiteljski budžet

Osiguranje imovine shvaća se kao standardni dio održavanja imovine i bitan je dio planskog i odgovornog vođenja financija. Naime, brojne situacije mogu predstavljati značajan udar na obiteljski budžet, uz značajne posljedice poput izljeva vode, poplava, provalnih krađa, požara, tuče, potresa, loma stakla i drugih situacija, koje su sve pokrivene osiguranjem imovine.

Kako najlakše ugovoriti osiguranje imovine?

Odaberite između dva glavna programa osiguranja imovine. S jedne strane tu su Mali paketi pokrića A, B, C. To su predefinirani paketi koje možete jednostavno i sigurno ugovoriti online. Osigurajte svoju imovinu već od jedne kune dnevno! Štoviše, uz akciju “Siguran dom uz gratis telefon” darujemo mobitel ALCATEL 1 svim kupcima webshopa koji za vrijeme trajanja akcije ugovore višegodišnju* policu osiguranja kuće ili stana, s opsegom pokrića B ili C.

Saznajte više o Malim paketima

S druge strane je novi program osiguranja DOM. Osigurajte imovinu za više od 50 rizika različitih standardnih opasnosti uz brojne moderne pogodnosti poput: osiguranje objekta kojeg dajete u najam, a tu je i osobna i kućna asistencija (brza sanacija štete uz slanje majstora, osiguranje privremenog smještaja i više), osiguranje obitelji od nezgode, pravna zaštita, osiguranje kućnih ljubimaca i više. Uz osiguranje DOM na raspolaganju vam stoje i dodatna pokrića poput osiguranja od potresa, osiguranje pametnih instalacija, fotonaponske elektrane, bazenske tehnike i drugo. Za ugovaranje osiguranja DOM zatražite ponudu.

Saznajte više o programu DOM

Učinite vaš dom sigurnim mjestom i brigu prepustite nama. U slučaju nepredviđenih situacija znate da niste nikad sami doma uz Sava osiguranje imovine.

*Hrvatski ured za osiguranje - Ključne informacije

Nikad sami na putovanju

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.