Nikad sami – Dobro je znati

Kako i zašto osigurati imovinu već od 1 kune dnevno? Pročitajte više.

Po čemu prednjače Hrvati u EU?

Prema europskom statističkom zavodu Eurostatu, čak 89.9 % ljudi u RH posjeduje nekretninu u kojoj živi, po čemu smo na samom vrhu Europe. Za usporedbu, u susjednoj Austriji taj postotak iznosi 62 %, a u Njemačkoj još nižih 49.8 %. Vlasništvo nad nekretninom ima broje prednosti, ali i dodane odgovornosti poput troškova održavanja, poreza i velikih problema u slučaju šteta i nepogoda. Svi su uvjereni da se štete na imovini poput požara, događaju nekom drugom. Ali kad se štete zbilja dogode, onda je već, nažalost, kasno.

Sjetimo se samo požara i poplava koji ugrožavaju nekretnine. Požari u gradovima i karakteristične sirene vatrogasnih vozila lede krv u žilama gradskih stanovnika.

Što je osiguranje imovine?  

Zbog toga već stoljećima postoji osiguranje imovine. To je navika i odgovornost koja je u Hrvatskoj još uvijek gradi. I zbilja, već od 1 kune dnevno, možete osigurati svoju imovinu i time miran san. “Osim unaprijed definiranih paketa osiguranja imovine A, B, C, u Sava osiguranje Webshopu možete izračunati i vlastitu kombinaciju po kvadraturi i željenim pokrićima kako za objekt, tako i za stvari.” Ulažete malo, a dobivate puno u obliku sigurnosti od potencijalnih rizika.

osiguranje imovine kuće stana

Iskoristite priliku dok još traje naša promo akcija “Siguran dom uz gratis telefon” jer poklanjamo mobitel Alcatel U5 Premium edition svim kupcima Webshopa koji za vrijeme trajanja akcije ugovore višegodišnju policu osiguranja kuće ili stana, s opsegom pokrića B ili C. Možete nam se javiti na web-chatu u donjem desnom dijelu vašeg ekrana ili na e-mail vrijeme.darivanja@sava-osiguranje.hr.

Osigurajte imovinu online u par klikova

Bitno je naglasiti kako vašu imovinu možete osigurati online, preko našeg nagrađivanog Webshopa, brzo i jednostavno, bez dolaska u poslovnicu. Kako to izgleda u praksi? U paketu B, godišnja premija iznosi 500 kn, a Vaš stambeni objekt je osiguran do svote od 400.000 kn. I to samo u par klikova.

Polica osiguranja imovine pokriva brojne rizike poput požara, udara groma, oluje, tuče, provalne krađe ili izlijevanja vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi. Više o pokrićima i općenito o osiguranje Vaše imovine možete pronaći na ovom linku. Osigurati možete i nenastanjenu kuću ili stan.

Za ponudu prema Vašim željama i potrebama, možete nas kontaktirati i putem ovog jednostavnog obrasca. I ne zaboravite, promo akcija “Siguran dom uz gratis telefon” uz poklon mobitel Alcatel U5 Premium još uvijek traje!

Nikad sami uz Sava Osiguranje.