Sezona požara je u tijeku, budite brži od vatre - osigurajte svoju vrijednu imovinu, kuću ili stan

 

Dom je mjesto gdje se osjećamo sigurno i zaštićeno

Imovina, kuća ili stan predstavljaju mjesto gdje se osjećamo sigurno i zaštićeno. Mjesto gdje provodimo vrijeme s bližnjima, gdje smo najviše "svoji". Ali nekretnine su i generacijsko naslijeđe i popularan oblik štednje u Hrvatskoj. Znamo da velika većina hrvatskih građana posjeduje nekretninu u kojoj živi, ali i to da kupuju kuću ili stan kao oblik štednje i zaštitu od rastuće inflacije. S vremenom, nekretnine rastu u vrijednosti, pogotovo ako su održavane, kvalitetne i na dobroj lokaciji.

Prirodne nepogodne svake godine sve su veća prijetnja

osiguranje-pozar-kuca-stanMožda o tome ne mislimo često, ali ipak našu teško stečenu imovinu ugrožavaju brojni faktori koje ne možemo kontrolirati poput prirodnih nepogoda, požara, poplava, olujnih vjetrova i drugo. Na činjenicu prirodnih nepogoda grubo su nas podsjetili nedavni i trenutni požari u Dalmaciji i šire. U srpnju je kod Vodica i Zatona izbio veliki požar koji je uništio preko dvadeset kuća. Preko tri stotine i pedeset vatrogasaca se danonoćno borilo s vatrenom stihijom i branilo imovinu. Nažalost, dio obiteljskih kuća, gospodarskih objekata, brodica i osobnih vozila su uništeni. Srećom, nije bilo ljudskih žrtava, a materijalna šteta je značajna. Prisjetimo se i nedavnih velikih požara južnije, u Grčkoj i Turskoj.

Provjeri osiguranje imovine

Klimatske promijene mijenjaju način na koji živimo

Sve veći broj razornih požara, poplava, uragana i drugih prirodnih nepogoda nisu slučajnost. Naime, nadolazeće klimatske promjene ne znače samo višu temperaturu i podizanje razine mora. Klimatske promjene donose češće i snažnije ekstremne vremenske uvjete na čitavom spektru: hladnije zime, toplija ljeta, veći broj nepogoda poput olujnih vjetrova, požara, tuče i poplava. Nažalost, to je budućnost koja nas očekuje. Naravno, protiv klimatskih promjena treba se boriti svim sredstvima. Za sada ipak, situacija ne izgleda obećavajuća.

Naš dom ipak možemo zaštititi dobro odabranim osiguranjima imovine

Sava osiguranje imovine nudi dva programa osiguranja imovine, osmišljenih prema Vašim potrebama:

1. Mali paketi pokrića A, B, C - nude osiguranje vašeg stana, kuće ili apartmana uz predefinirane pakete osiguranja imovine s cijenama 350, 500 i 800 kn. Ove pakete možete kupiti online u webshopu Sava osiguranja.

Budite brži od vatre i prirodnih nepogoda, osigurajte svoju vrijednu imovinu.

2. Osiguranje DOM - odabir pokrića po želji na točnu vrijednost vašeg objekta. Osigurajte se za više od 50 rizika za različite opasnosti. Dodatno, ugovorite osobnu ili kućnu asistenciju, pravnu zaštitu, osiguranje kućnih ljubimaca i osiguranje u slučaju davanja objekta u najam. Saznajte više.

Osigurajte si miran san

Osiguranje imovine standardni je dio ukupnog održavanja kuće ili stana, pogotovo u zemljama Zapadne Europe i postoji kako bi zaštitilo vašu imovinu u slučaju nepredviđenih okolnosti. Osim toga, svoju imovinu možete osigurati već od samo jedne kune dnevno. Preduhitrite požar, poplave i ostale prirodne nepogodne i osigurajte si miran san.

Nikad sami na putovanju

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.