Što sve pruža osiguranje od nezgode za vaše školarce?

Osiguranje glavu čuva

Učeničko i studentsko doba s pravom se smatraju fizički najaktivnijim dijelom života. Osim obveznog tjelesnog odgoja, djeca se upuštaju u mnoštvo situacija koje su odlične prilike za učenje, ali ponekad mogu poći po krivu. Djeca i mladi su stalno u pokretu, a lista aktivnosti je pozamašna: penjanje na stablo, vožnja bicikla, trčanje, utrkivanje i slične aktivnosti sastavni su dio djetinjstva, no i predstavljaju određeni rizik.

Upravo zbog toga se osiguranje od nezgode često smatra standardnim dijelom dječjeg, učeničkog i studentskog razdoblja života. Pogotovo kada se uzme u obzir da cijena osiguranja kreće već od 20 kuna. Uskoro počinje nova školska godina, stoga je dobra ideja provjeriti što sve nudi osiguranje od nezgode.

osiguranje-od-nezgode-djeca-učeniciKome je namijenjeno osiguranje od nezgode?

Osiguranje od nezgode namijenjeno je djeci, učenicima i studentima, a osigurati se mogu osobe do 26. godina starosti koje imaju odgovarajući status, poput učenika, studenta, izvanrednog studenta, ali i djeca predškolske dobi. Dobro je znati i da se osiguranje ugovara na razdoblje od jedne godine.

Za to vrijeme vaši najmiliji su osigurani 24 sata dnevno, što uključuje i školske izlete. Osiguranje od nezgode može se ugovoriti i nakon početka školske godine. Osim toga, osigurateljno pokriće vrijedi za cijeli svijet.

Osigurajte vaše dijete online

Koji su sve paketi osiguranja dostupni za vaše školarce?

Kako bi vaši školarci, ali i studenti krenuli u novu školsku godinu s novom dozom sigurnosti, pripremili smo dva tipa osigurateljnih paketa: za djecu do 14 godina i za djecu iznad 14 godina starosti.

Svako osiguranje sadrži po šest paketa osiguranja (od A do F), a razlikuju se u visini godišnje premije i razinama pokrića. Paketi osiguranja za djecu do 14 godina kreću s godišnjom premijom od već 20 kuna, sve do 243 kune. Svi paketi uključuju dnevnu naknadu za boravak u bolnici, pokriće u slučaju trajnog invaliditeta i u slučaju 100% invaliditeta. Svi paketi osim najosnovnijeg A paketa nude i naknadu za prijelom kostiju uslijed nezgode u iznosu od 5.000 - 20.000 kuna.

Nadalje, paketi E i F nude pokrića poput naknade za pretrpljenu bol, naknadu za troškove liječenja i naknadu za roditelje.

Ovdje saznajte sve o paketima i pokrićima osiguranja od nezgode

Osiguranje od nezgode standardni je dio učeničkog razdoblja života

Početak školske i studentske godine pravo je vrijeme za ugovoriti ovaj tip osiguranja. Nezgode ne možemo predvidjeti, ali možemo ublažiti njihove posljedice. Osiguranje od nezgode može se jednostavno i sigurno ugovoriti online u Sava Webshopu. Naši agenti stoje vam na raspolaganju za sva pitanja i savjete. Osim toga, agenti će vam pomoći i ako želite ugovoriti druge svote i rizike od onih navedenih u predloženim paketima.

Nikad sami u nezgodi uz Sava osiguranje.

  Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva Vaša pitanja, na raspolaganju Vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas na našoj Facebook stranici.