Znate li da je osiguranje plovila i brodica obavezno? Saznajte više

 

Osobni brod - Ultimativni izražaj slobode

Iskusiti Jadransko more, zbog jedinstvenog tipa obale, najbolje je ploveći njime brodicom ili jahtom u vlastitom aranžmanu. Preko tisuću otoka spremno čeka da vam pokaže svu svoju ljepotu, što je sigurno jedan od razloga zašto je Jadran legendarno svjetsko odredište i zašto preko stotinu tisuća brodica plovi njime svake godine. Bez obzira je li u pitanju veće plovilo poput jedrilice ili manji brodić plovidba Jadranom pružit će vam nezaboravna iskustva.


Godišnja premija osiguranja već od 180 kn

Sloboda otvorenog mora, vjetar u jedrima i sunčanje na palubi pružaju nezaboravno iskustvo. Svaki dan postaje nova pustolovina, potraga za zabačenim i kristalno čistim uvalama kao napravljenim za kupanje i sunčanje, a mnogobrojne luke i pitoreskna mjestašca čekaju baš vas da se usidrite i posjetite koju konobu s najboljim lokalnim specijalitetom. Nova sezona plovidbe je pred nama i savršena za nove pustolove i veterane valova.

osiguranje-brod-jedrilica-najboljeProvjeri osiguranje brodice ili plovila

Sloboda, ali i odgovornost

Takvu slobodu iskuse oni s vlastitim brodom, ali naravno, brod zahtjeva njegu i brigu kako bi pružio takvo iskustvo. Osim zimskog veza, goriva i uobičajenog održavanja važno je pobrinuti se da je brod zadovoljava uvjete propisane u zakonu i propisima. Svakih pet godina obavezan je tehnički pregled plovila, a na godišnjoj bazi nužna je i polica obveznog osiguranja plovila.

Za sve vlasnike plovila snage motora iznad 15 kW

Nemojte riskirati

Prilikom susreta s policijom vlasnik plovila, brodice ili jahte snage motora iznad 15 kW, koja je registrirana u Republici Hrvatskoj, obavezan je dokazati da plovilo posjeduje policu osiguranja. Zbog neosiguranog plovila moguće je dovesti se u bespotrebno nepovoljnu financijsku situaciju jer nedostatak osiguranja nosi sa sobom poveću novčanu kaznu.

Rješenje za svakoga

Kako je vrijeme odmora i mora onaj dio godine koji pruža najviše užitaka i opušteniji način života, tako je i ugovaranje police obveznog osiguranja plovila veoma lako i jednostavno. Policu osiguranja moguće je ugovoriti online i to za već od 180 kn godišnje. Najbolji način da se informirate je naš online kalkulator za osiguranje plovila. Isprobajte ga.

Želimo vas sretnu i sigurnu plovidbu!

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.