Siguran početak nove školske godine za učenike i studente uz osiguranje od nezgode. Saznajte više.

 

Nove pustolovine na vidiku

Nova školska godina znači novo uzbudljivo poglavlje u životu svih učenika i studenata. Nakon zasluženog odmora, vrijeme je za nove pustolovine, nova znanja i prijatelje. Naša je zadaća da potičemo nove generacije i koliko god možemo, smanjimo rizike povređivanja na minimum. Ipak, mladost nosi i dobru dozu “ludosti”: trčanje, skakanje, sport i druge intenzivne tjelesne aktivnosti. I dobro da je tako. Manjak kretanja i dugotrajno sjedenje nose sa sobom čitav spektar zdravstveno negativnih čimbenika, koje brojni odrasli vrlo dobro poznaju. Ali i aktivnost školaraca i mladih donosi puno rizika koje ne možemo kontrolirati: lomovi, padovi, prijelomi, provođenje vremena u bolnici i ostalih rizika.

osiguranje-skola-djeca-nezgodaNezgode ne možemo predvidjeti, ali možemo ublažiti njihove posljedice

Upravo zbog toga vrlo je rašireno osiguranje učenika i studenata od posljedica nezgode. Sava osiguranje osiguranje od nezgode, ovisno o odabranom paketu, uključuje:

- Dnevna naknada za boravak u bolnici
- Dnevna naknada za boravak u lječilištu
- Naknada za prijelom kostiju uslijed nezgode

Saznajte više o osiguranju od nezgode

- Renta za slučaj nezgode 5 godina 50% invaliditet
- Naknada za pretrpljenu bol
- Troškovi liječenja uključivo i kozmetičke operacije
- Naknada za roditelje
- Trajni invaliditet
- 100% invaliditet

Osigurati se mogu osobe do navršenih 26 godina starosti. U Sava Webshopu možete izračunati cijenu i kupiti osiguranje od nezgode:

Izračunaj cijenu osiguranja

Osiguranje uvijek i svugdje

Bitno je naglasiti da su učenici i studenti osigurani 24 sata dnevno, a u to su uključeni i školski izleti. Trajanje osiguranja od nezgode je godinu dana. Nove generacije trebamo poticati u njihovom istraživanju svijeta i tjelesnim aktivnostima, a osiguranjem od nezgode, nepredvidljive situacije ne možemo izbječi, ali možemo ublažiti njihove posljedice. Podsjetimo i da se osiguranje od nezgode za učenike i studente može brzo i jednostavno ugovoriti online. Neka im školsko doba zbilja bude i najljepše doba.

Nikad sami u nezgodi

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.