Zaštitite se i osigurajte vašu imovinu od ekstremnih vremenskih prilika

 

Koje su sve prijetnje našim nekretninama?

Svjedoci smo sve češćih poplava, oluja, požara u Hrvatskoj, ali i u čitavoj Europi. Prema predviđanjima znanstvenika ovaj trend nestabilnih i ekstremnih vremenskih (ne)prilika očekuje se i u budućnosti. Gledano na razini Europske unije, imovina se u Hrvatskoj osigurava puno manje. To je posebno značajno ako uzmemo u obzir da gotovo 90 % ljudi posjeduje nekretninu u kojoj živi. Po tome je Hrvatska na visokom trećem mjestu u EU. Vlasništvo nad nekretninom ima brojne prednosti, ali nosi i dodatne odgovornosti poput troškove održavanja, a osiguranje imovine integralni je dio održavanja.

Osim toga, potresi su nas grubo podsjetili na činjenicu da je Republika Hrvatska jedna od seizmički ugroženijih država u Europi. Prirodne nepogode uključujući i poplavu u Zagrebu, ukazale su na važnost sigurnosti koje donosi osiguranje imovine.

osguranje-imovine-domOd čega sve štiti osiguranje imovine u praksi?

Opseg pokrića osiguranja vaše imovine ovisi o odabranom programu osiguranja (Mali predefinirani paketi pokrića A,B,C ili osiguranje imovine DOM), a izdvojili bismo sljedeće rizike koje pokriva polica osiguranja imovine:

Oluja, pad ili udar stijenja i kamenja, tuča, snježna lavina, klizanje tla i odron zemljišta, pritisak snježnih masa, požar, udar groma, provalna krađa, razbojstvo, poplava, bujica i visoka voda...

Osiguranje imovine

Mali predefinirani paketi pokrića A,B,C ili osiguranje imovine DOM?

Mali predefinirani paketi A,B,C nude fiksna pokrića, a čija se godišnja premija kreće od 46,45 EUR (A), 66,36 EUR (B), 106,18 EUR (C), dok osiguranje DOM nudi detaljniji i veći izbor željenih pokrića.

Osiguranje DOM novi je program koji nudi širi opseg osiguranja, poput osiguranja nekretnina koje iznajmljujete, ali i niz korisnih pokrića poput kućne asistencije koja nudi osiguravanje primjerenih obrtnika za hitne popravke vaše nekretnine.

Osiguranje imovine DOM moderno je osiguranje koja pretvara vaš dom u sigurno sklonište

- Osiguranje imovine za više od 50 rizika različitih opasnosti - mogućnost osiguranja kuća, stanova, garaža, vikendica, spremišta, opreme;
- Mogućnost uključenja osobne i pravne kućne asistencije te osiguranja kućnih ljubimaca;
- Osiguranje nekretnine u slučaju davanja u najam;
- Osiguranje toplinske pumpe, solarne elektrane i malih uređaja za čišćenje;
- Osiguranje pametnih instalacija s uređajima, bazenske tehnike itd.;
- Osiguranje od potresa.

Ako imate pitanja ili želite promijeniti pokrića navedena u paketima osiguranja imovine molimo da nas kontaktirate ili putem live chata zatražite pomoć naših administratora. Ne dopustite da ekstremne vremenske prilike predstavljaju rizik vašoj vrijednoj nekretnini i imovini.

Nikad sami doma

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni telefon na broju 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.