Saznajte sve o putnom osiguranje za skijaše

 

Pripreme za zimu u punom su jeku

Privlače li vas ove godine skijališta poput Ski Arlberga u Austriji, Matterhorna ili Kronplatza u Italiji, ili Krvaveca u susjednoj nam Sloveniji? Kraj studenog pravo je vrijeme za planirati ovogodišnje skijaške avanture. Štoviše, većina skijališta otvara se krajem studenog, a do 10. prosinca uobičajeno su sva skijališta otvorena. Koliko će ovogodišnje toplo vrijeme utjecati na kasnije otvaranje skijališta, teško je predvidjeti.

Svako putovanje nosi određene rizike, a dobrom pripremom te rizike možemo smanjiti na minimum. Dodatni rizik je intenzivna i potencijalno opasna fizička aktivnost skijanja. Zbog toga vrijedi podsjetiti da skijati treba samo na označenim stazama, sukladno individualnoj vještini, i uz poštivanje svih mjera sigurnosti.cijena-online-osiguranje

Od rekreacije do kvalitetnog druženja

Skijanje predstavlja odličnu rekreaciju i jedinstven način provođenja kvalitetnog vremena s obitelji i prijateljima.

Ugovori osiguranje online

Što je pokriveno putnom osiguranjem za skijaše?

Rekreativno skijanje na uređenim skijaškim stazama pokriveno je osiguranjem. Osiguranje daje pokriće i za nužan helikopterski prijevoz osiguranika do najbliže bolnice, do maksimalnog iznosa troška prijevoza od 5.000 EUR.

Tu su i sve ostale pogodnosti putnog osiguranja, tj. pokrića u slučaju nezgode. Neki od glavnih pokrića za koje ste osigurani su: troškovi hitnog liječenja u slučaju nezgode, lijekovi, hitna stomatološka pomoć, povratak u domovinu, gubitak i krađa prtljage, gubitak službenih identifikacijskih isprava (putovnice, osobne iskaznice) i brojna druga; ovisno o odabranom paketu osiguranja.

Osim toga, obiteljska polica osiguranja nudi poprilične uštede. A tu je i novi unaprijeđeni sustav izračuna cijene police osiguranja. Isprobajte!

Izračun cijene osiguranja

Što nije pokriveno putnom osiguranjem za skijaše?

Putno osiguranje ne pokriva na profesionalnoj ili rekreativnoj razini alpinizam, skijanje ili snowboarding izvan uređenih skijališta, heliskiing, akrobatsko skijanje, skijaške skokove i letove, sanjkanje u bobu i natjecateljskim sanjkama.

Osiguranje otkaza putovanja je novi produkt Sava osiguranja. Saznajte više.

Za česte putnike tu je...

Ako osim odlaska na skijanje, često putujete i kroz ostatak godine, pametno je ugovoriti godišnju policu putnog zdravstvenog osiguranja. Tako ste osigurani svih 365 dana u godini na svakom vašem putovanju u inozemstvo. Ukoliko pak  putujete izvan Europe, tu je teritorijalno pokriće “Cijeli svijet” putem kojeg ste osigurani u čitavom svijetu.

Želimo da vam odlazak na skijanje predstavlja onu prijelomnu točku u godini, nakon koje u novu godinu ulazite osnaženi novom energijom i nezaboravnim iskustvima. Vaš vjerni pratitelj na tom putu je Sava putno osiguranje.

Nikad sami na putu

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni telefon na broju 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.