Velika lista - 15 stvari na koje obavezno morate misliti prilikom pakiranja za put. Osigurajte se uz Putno zdravstveno osiguranje.


Putujete li na izlet, u inozemstvo na praznike ili možda na Jadran?

       Gdje god putovali, ova lista će vam dobro doći. Napravljena je s ciljem da vam olakša svaku pripremu za putovanje. Ljudi vole putovati i odmaknuti se od svakodnevice. Međutim, kao što svi znamo, upravo spremanje za putovanje može uzrokovati popriličnu količinu stresa. 

putno zdravstveno osiguranje online

Zbog toga, za vas smo pripremili veliku listu s 15 stvari na koje morate misliti prije putovanja.  Ovu listu možete isprintati kako biste ju imali uz sebe prilikom svakog pakiranja, umjesto da svaki put planirate ispočetka ili još gore - da zaboravite nešto esencijalno što bi moglo uzrokovati glavobolje. 


Mali savjet prije nego li krenemo na listu: Spakirajte se dan prije puta. Spremanje u zadnji čas znači da ćete vjerojatno nešto zaboraviti. Osigurajte da vaše zasluženo putovanje bude savršeno od početka!


15 stvari na koje obavezno morate misliti prilikom pakiranja za put:

1. Putovnica ili osobna iskaznica. Obavezno za sva putovanja.

2. Bankovne kartice i gotovina. Za većinu inozemnih putovanja kartica je danas sasvim dovoljna budući da plaćanje i podizanje gotovine više nije skupo, pogotovo unutar EU.

3. Viza. Imajte na umu da za većinu zemalja putovnica treba vrijediti duže od 6 mjeseci. Svakako prije putovanja provjerite treba li vam viza.

4. Punjač za mobitel i auto punjač. Baterije nikad dosta.

5. Ruksak ili torba za svakodnevne potrebe. Uvijek korisno.

6. Vlažne maramice i obične maramice. Korisne u bezbroj situacija.

7. Deka. Dobro dođe u mnoštvu situaciju, pogotovo ako putujete s djecom.

8. Putni jastuk. Bilo da putujete avionom ili se vozite u automobilu, putni jastuk može biti spas.

9. Odjeća: 2x kratke i duge hlače, 8x donje rublje i čarape, 4x duge i kratke majice, 1x deblja majica, 2x ručnik, 1x pidžama. Za jednu osobu. Više od toga ne treba nositi jer zauzima puno prostora, a robu uvijek možete oprati.

10. Toaletna torbica s higijenskim potrepštinama. Tekućina za leće po potrebi. Flasteri i sredstvo za dezinfekciju. Četkica i pasta za zube.

11. Boca s vodom. Po potrebi i sendviči i voće.

12. Obavezno za ljeto: Krema za sunčanje, sunčane naočale, kapa i sprej protiv komaraca.

13. Putno zdravstveno osiguranje. Obavezno za sva putovanja u inozemstvo. Već od samo 18.51 EUR za obiteljsku policu. Ugovorite online u par koraka: Bezbrižan put počinje ugovaranjem Putnog osiguranja.

14. Ako putujete automobilom: Vozačka dozvola, prometna dozvola, auto osiguranje i auto asistencija. Ako nemate rezervnu gumu, nabavite pjenu za krpanje guma.

15. Auto asistencija. Neka vaše brige postanu naše. Već od 84 kn godišnje za automobile uz policu obaveznog osiguranja. Osigurajte se za situacije poput vuče vozila, pomoći na mjestu asistencijskog slučaja, zamjenskog vozila i brojne duge.

Zapamtite, putovanje vas treba opustiti odmoriti od ritma i obaveza svakodnevice.

 
Ovih 15 savjeta olakšat će vam pripremu za put, ali i smanjiti šanse za nepredviđene poteškoće. Putovanje vam treba vam napuniti baterije te vas povezati s obitelji i suputnicima. Nadamo se da će ova lista doprinijeti upravo tome!

Za sve vaše osiguravateljske potrebe, policu putnog zdravstvenog osiguranja online, osiguranja automobila ili motocikla, kao i za brojne druge, stojimo vam na raspolaganju putem web chata, e-maila (info@sava-osiguranje.hr), Facebooka ili pozivom na besplatni telefon 0800 913 023. Na raspolaganju je uvijek i nagrađeni Sava Webshop.
 

Kako biste dobivali korisne obavijesti o promotivnim akcijama, uštedama i novim blog tekstovima, možete se prijaviti ovdje na naš Newsletter ovdje. Bez brige, korisne obavijesti šaljemo isključivo 2 puta mjesečno. Želimo vam sretan put!