Nikad sami – Dobro je znati

Sezona motora kreće sve ranije i traje sve duže? Obavezno osiguranje motora, skutera i motocikla online.

Ljepota vožnje motora

Jeste li primijetili promjene klime i količine sunca i snijega u zadnje vrijeme? Kao što možemo vidjeti posljednjih godina i na osobnom iskustvu, klima u Hrvatskoj se mijenja. Uslijed naglih zatopljenja zimi ili uranjenog proljeća, sezona motora i skutera počinje sve ranije, na opće zadovoljstvo vozačica i vozača motora. Ima li što ljepše nego sjesti na motor s prvim toplim vremenom i provozati se za vlastiti “gušt”?

Uz prvu vožnju i prve zrake sunca dolazi i sezonsko održavanje vaših limenih ljubimaca i naravno, potragom za odgovarajućom policom osiguranja motora ili skutera. Više o osiguranju motora online ili drugim kanalima možete pročitati ovdje ili isprobati Kalkulator osiguranja motora. Sve više ljudi u Hrvatskoj odabire osiguranje motora online - jednostavno se osigurajte u par koraka ovdje i provjerite zašto je sve popularnije. Bitno je naglasiti da kupnjom osiguranja online dobijete HUO kod i odmah ste spremni za tehnički

osiguranje-motora

Prilagodba na novu sezonu motora

Prije svega, obavite potrebne tehničke provjere i općenito provjerite stanje vašeg motora ili skutera. Višemjesečno nekorištenje motora zahtijeva detaljnu inspekciju. Na ovom blogu kojeg upravo čitate “Nikad sami - Dobro je znati” popularan je naš tekst  o dvanaest savjeta za pripremu nove motociklističke sezone “Počinje nova sezona za motore. Jeste li napravili potrebni servis i kvalitetno osiguranje motora?”. Pročitajte, možda vam bude korisno.

Druga stvar koju morate “pripremiti” za novu sezonu motora je vaše tijelo. Bez obzira na iskustvo, uvijek krenite polako i s povećanim oprezom. Dopustite vašem tijelu da se prisjeti osjećaja vožnje motora i cjelokupnog prometa. Osim toga, vozači automobila i pješaci tijekom zime su zaboravili na motoriste kao na sudionike u prometu. Tako da je i vizualna percepcija vozača automobila sužena i to treba imati na umu s dolaskom toplijih dana.

Vašu ponudu osiguranja motora možete zatražiti u nagrađivanom online Webshopu, možete provjeriti na Kalkulatoru osiguranja, a možete se i obratiti našim dragim agenticama upravo na ovoj web stranici (donji desni kut). Osim toga, možete nas nazvati na 0800 912 023 ili nam poslati email na: e.osiguranje@sava-osiguranje.hr.

Iako su klimatske promjene negativna pojava, njihov utjecaj na godišnja doba i na sve raniji dolazak sezone motora i skutera, veselit će sve pasionirane vozačice i vozače. Uživajte u vožnji.

Nikad sami na motoru uz Sava osiguranje.