Nikad sami – Dobro je znati

Putujete li na skijanje? Obavezno proučite ovih 5 stvari koje bi trebali znati svi skijaši.

 

Napokon se spremate na dugoočekivano zimovanje s obitelji ili prijateljima?

Izbjegnite blagdanski stres, opustite se, a brigu prepustite nama. Prije odlaska na skijanje, dobro je znati ovih 5 stvari, kako biste si olakšali planiranje i učinili put što ugodnijim.

putno-osiguranje-online-skijanjeVjerojatno već znate, no vrijedi ponoviti da mnoge usluge za vašu skijašku avanturu možete ugovoriti online, od rezervacije aranžmana, hotela do putnog zdravstvenog osiguranja.

1. Putovanje je prvi dan vaše zimske avanture.

Ako putujete automobilom, pametno je unaprijed provjeriti stanje na cesti, očekivano vrijeme dolaska i cijenu cestarina. Obavezno pripremite i zimsku opremu za automobil, ako već niste.

Kako biste biti sigurni od nepredviđenih okolnosti, pametno je ugovoriti i auto asistenciju - pomoć na cesti, ali i pakete dodatnih pokrića.

2. Skijaška oprema za vaše najdraže.

Ako nosite svoju skijašku opremu, budite sigurni da je u dobrom stanju. Ne štedite na dobrim rukavicama i na odgovarajućoj skijaškoj kacigi. Ne zaboravite i čarape u kojima se nećete znojiti, a i manji praktični ruksak uvijek dobro dođe. Dobro se obucite, kako kažu Norvežani: “Ne postoji loše vrijeme, postoji samo loša odjeća”.

3. Budite pripremljeni kako biste kasnije uživali.

Bez obzira na razinu skijaškog iskustva, prethodna tjelesna priprema je ključna za izbjegavanje ozljeda, fizičku spremnost i uživanje u skijanju. Preporučuje se početi s pripremama barem mjesec dana ranije i to 4-6 dana tjedno. Vrlo su bitni mišići nogu i “core-a” uz popratni kondicijski trening.

4. Budžet - zdravi budžet je pola odmora.

Kao i fizičku spremu, dobro je i financije održavati “zdravima”. Bolje je tijekom godine umjereno i racionalno - unaprijed, štedjeti za skijanje, nego li ga otplaćivati ostatak godine. Razmotrite brojne “first minute” ili “last minute” ponude na kojima se može solidno uštedjeti. A uštedjeti se može i odabirom dobrog putnog zdravstvenog osiguranja, pogotovo obiteljskom policom već od 18.51 EUR.

5. Odabir Putnog zdravstvenog putovanja.

Odabirom Sava putnog zdravstvenog osiguranja, osiguravate se za mnoštvo potencijalnih rizika, brigu prepuštate nama, a vama ostaje uživati u zarađenome odmoru. Neki od glavnih pokrića za koje ste osigurani su: Troškovi hitnog liječenja u slučaju nezgode, lijekovi, hitna stomatološka pomoć, povratak u domovinu, gubitak i krađa prtljage, gubitak službenih identifikacijskih isprava (putovnice, osobne iskaznice) i brojna druga. Možete odabrati između 4 standardna i 4 nadstandardna paketa pokrića. Saznaje više i ugovorite online uz pomoć naših agenata.

Sve najbolje za ove blagdane žele Vam djelatnici Vašeg Sava osiguranja.

Nikad lakše ugovaranje osiguranja online. Nikad sami uz Sava osiguranje.

 Prijavite se na naš Newsletter, povremeno dobivajte promo akcije, novosti i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na besplatnom broju telefona 0800 913 023, na našoj Facebook stranici, e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom uglu ove stranice koju upravo čitate.

Pročitajte više