Dodana vrijednost polici auto i moto osiguranja uz 8 Sava asistencija - pomoć na cesti

 

Kvar automobila, motora recept je za loš početak godišnjeg odmora

Spakirali ste se i napokon odlazite na zasluženi odmor ili vikend izlet. Negdje na pola puta događa se neočekivano i morate zvati vučnu službu. Naravno da uzbuđenje oko odmora odmah splasne, a veselje se pretvara u stres i traženje krivca. Sigurno imate policu obveznog osiguranja automobila, motora, ali ako niste uz to uzeli i neku od 8 asistencija - pomoći na cesti, problem postaje veći. Stoga preporučujemo povećati vrijednost vaše police obveznog osiguranja uz pomoć auto ili moto asistencije - pomoći na cesti.

Pretpostavljate da se kvar koji zahtijeva asistenciju neće dogoditi baš vama?

Duže putovanje znači i puno veći broj kilometara nego li je uobičajeno, obično preko tisuću kilometara. Puno toga može, nažalost, poći po krivu. Navedimo nekoliko najčešćih situacija:

- Najčešći kvar na automobilu povezan je s akumulatorom, čak 40%, prema njemačkom ADAC-u.

auto-asistencija-sava- U žurbi je natočeno pogrešno gorivo.

- Izgubili su se ključevi.

- Pukla je guma, zamijenjena je rezervnom gumom koja nije dovoljno napumpana.

- Javio se kvar s neprohodnim DPF filterom kod dizelskih motora.

- Auto je ostao bez goriva. ADAC je objavio i kako u Njemačkoj u godini dana čak pola milijuna vozača godišnje ostane bez goriva.

- Došlo je do pregrijavanja motora.

- Zbog dužeg vremena popravka automobila ili nedostupnosti zamjenskih dijelova, potrebno je zamjensko vozilo.

Rješenje svih ovih i brojnih drugih situacija na cesti je asistencija - pomoć na cesti, koju možete jednostavno ugovoriti online. Osim za automobile, asistencija se može ugovoriti i za motore, kao i za poslovne subjekte.

Asistencija - pomoć na cesti značajno povećava vrijednost police osiguranja, već od 74 kn za motore i 83 kn za automobile - godišnje

Neočekivani troškovi vučne službe i povezanih troškova mogu koštati više stotina kuna, daleko više nego li godišnje ugovaranje auto ili moto asistencije uz obvezno osiguranje. Na taj način, asistencija se često višestruko isplati. Možete odabrati između ukupno 8 asistencija, 6 za automobile i 2 za motore.

8 paketa Sava asistencija - ovdje saznajte više o idealnom paketu za vaše potrebe

Kako to izgleda u praksi?

Uzmimo primjer pokrića Dostave i povrata zamjenskog vozila, u paketu SAVA ASISTENCIJA BASIC PLUS: “Ako popravak u servisnoj radionici nije moguće obaviti isti dan u roku od osam sati odnosno u vrijeme određeno Posebnim uvjetima za osiguranje pomoći na cesti, Sava osiguranje, d.d. - Podružnica Hrvatska će pružiti uslugu dostave zamjenskog vozila, uključujući trošak dostave spomenutog vozila.”

Uz auto asistenciju, neka vaša briga postane naša, a na vama je da uživate u zasluženom godišnjem odmoru.
 

Nikad sami na cesti uz Sava osiguranje

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas na našoj Facebook stranici.