Nikad sami – Dobro je znati

Best Doctors zdravstveno osiguranje - jedan od najpoznatijih oblika dodatne zdravstvene zaštite u svijetu.

Što je uopće Best Doctors polica osiguranja i zašto je dobro biti upućen?
 
Best Doctors je jedan od najpoznatijih oblika dodatne zdravstvene zaštite u svijetu. Što točno pruža Best Doctors zdravstveno osiguranje i zašto ga koristi više od 30 milijuna osiguranika diljem svijeta? Ono nije “dopunsko” zdravstveno osiguranje. Best doctors je dodatno zdravstveno osiguranje koje omogućava drugo mišljenje od strane najboljih svjetskih liječnika (njih 53 000) i pokriva liječenje u inozemstvu do iznosa od 1 000 000 eura. Best doctors je globalno prisutan oblik zdravstvenog osiguranja, a u Hrvatskoj ga možete ugovoriti uz brojne pogodnosti putem Sava osiguranja. Osiguranje je moguće je ugovoriti kao pojedinačno i obiteljsko. 
 
Hrvatska, nažalost, zaostaje za suvremenim metodama liječenja mnogih teških bolesti, a smrtnost je veća nego u zapadnoj Europi. Štoviše, Hrvatska je na drugom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti, sukladno broju stanovnika, prema podacima Eurostata. Na konferenciji o zdravstvu u organizaciji EPP delegacije u Europskog parlamenta, iznesen je podatak da “Hrvatska izdvaja trostruko manje za liječenje po bolesniku nego zapadna Europa”. Osim toga, godišnje u Hrvatskoj od neke vrste raka oboli 26 000 osoba, a što se tiče smrtnosti pri samom smo vrhu. Best doctors polica zdravstvenog osiguranja može značajno pridonijeti šansama za izlječenje čitavog niza povezanih zdravstvenih stanja.
 
Stvarno imam na raspolaganju do 1 000 000 eura za liječenje?
 
Da, dobro ste pročitali, čak milijun eura. Nažalost, gotovo svi znamo nekog tko je pretrpio gubitak voljene osobe uzrokovan bolešću. U tim teškim trenucima, često nas dodatno muče misli poput: što bi bilo da se dijagnoza i liječenje odvijalo u najboljim svjetskim medicinskim centrima? To je i misao vodilja Best doctors zdravstvenog osiguranja. Omogućiti liječenje u najboljim svjetskim medicinskim centrima, od SAD-a, do Švicarske i Velike Britanije.
 
Kako točno funkcionira Best Doctors zdravstveno osiguranje?
 
1. Ugovorili ste Best doctors zdravstveno osiguranje. Postavljena je dijagnoza koju pokriva Best Doctors polica. Nazivate Best doctors, uz dostavu kompletne medicinske dokumentacije i snimaka.
 
2. Best doctors provodi detaljnu analizu vašeg zdravstvenog stanja u svojoj mreži od 53 000 najboljih svjetskih medicinskih stručnjaka.
 
3. Dobivate detaljni povjerljivi izvještaj koji sadrži drugo mišljenje, tj. dijagnozu i preporuke za liječenje, a uvijek možete postaviti i dodatna pitanja. Dakle, početna dijagnoza koju ste dostavili s medicinskom dokumentacijom se potvrđuje ili mijenja: dobivate drugo stručno mišljenje.
 
4. Ako medicinsko stanje i dijagnoza nalažu liječenje, možete ga nastaviti u inozemstvu. Best doctors je tu za vas i organizirat će sve potrebno. Ponudit će najbolje i najprimjerenije vrhunske zdravstvene ustanove za nastavak liječenja. Ako liječenje nije potrebno, još bolje: drugo mišljenje opovrgnulo je prvu dijagnozu.
 
5. Ako se odlučite na liječenje, Best doctors preuzima svu organizaciju: sakupljanje dokumentacije, putovanje, smještaj, hospitalizaciju i liječenje. Najbitnije: vaša Best doctors polica podmiruje sve nastale troškove. Po završetku liječenja i povratka kući, Best doctors je i dalje dostupan za podršku i savjetovanje. Dok vama preostaje jedino posvetiti se oporavku.
 
Dugoročno razmišljanje je dobar pristup zdravlju
 
Osjećaj sigurnosti kroz spoznaju da se u vašem liječenju primjenjuje sve najbolje što vam današnja medicina može pružiti. Eto, to je Best doctors. Cijena Best doctors zdravstvenog osiguranja iznosi oko 1200 kn godišnje ili manje, u paketu obiteljskog osiguranja. Detaljnije možete provjeriti u našem info izračunu. Dakle, već za 100 kn mjesečno, cijenu jednog računa za npr. telekomunikacijske usluge, osiguravate si drugo mišljenje i liječenje u inozemstvu do 1 000 000 eura. Best doctors zdravstveno osiguranje možete jednostavno ugovoriti online na našem nagrađivanom Webshopu. Razmišljajte dugoročno, budite korak ispred i osigurajte ono najvažnije.
 
Nikad sami u bolesti uz Sava osiguranje.